Okrem Palerma poškuľuje po Gyömbérovi aj Sampdoria

NETKY.SK • 29 Jún 2015, 17:31 • 2 min
Okrem Palerma poškuľuje po Gyömbérovi aj Sampdoria

JANOV - Palermo nie je jediným účastníkom najvyššej talianskej futbalovej súťaže, ktorý má v hľadáčiku slovenského reprezentanta Norberta Gyömbéra z druholigovej Catanie Calcio.

slovakia

left justify in out

Internetové stránky La Gazzetta dello Sport v nedeľu, resp. Primocanale.it o deň neskôr informovali o záujme Sampdorie Janov o 22-ročného (nar. 3. júla 1992) defenzívneho univerzála.

 

Pre rodáka z Revúcej by tento prestup znamenal návrat do Serie A, jeho aktuálny zamestnávateľ z nej vypadol v sezóne 2013/2014. V minulom ročníku patrila Sampdorii siedma priečka v I. lige, čím si janovský klub zaistil miestenku v treťom predkole Európskej ligy, keďže šiesty tím konečného poradia a mestský rival FC Janov nedostal licenciu Európskej futbalovej únie (UEFA). 

 

Norbert Gyömbér je hráčom Catanie Calcio od 1. júla 2013, v jarnej časti uplynulej sezóny však pre zlomeninu členka absolvoval na ihrisku iba štyridsať minút. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies