Okradol spiaceho muža, ďalší sa ulakomil na kovy

NETKY.SK • 16 Október 2013, 10:27 • 2 min
Okradol spiaceho muža, ďalší sa ulakomil na kovy

BRATISLAVA/TRENČÍN - Okradol spiaceho muža, teraz čelí obvineniam z krádeže. Mladík oddychoval na múriku výkladu obchodného domu na Námestí SNP v Partizánskom, keď mu 30-ročný miestny muž vybral z vrecka bundy peňaženku.

slovakia

left justify in out

V nej mal peniaze aj doklady, páchateľ mu spôsobil škodu vyše 20 eur. Zlodeja v krátkom čase dolapili, v prípade dokázania viny môže stráviť za mrežami až dva roky.

Policajti zadržali aj zlodeja, ktorý ešte koncom augusta vyčíňal v Brezovej pod Bradlom. Zo záhrady v miestnej časti Zadná dolinka ukradol rôzny kovový materiál v hodnote 200 eur a v ten istý deň na Baraneckej ulici ukradol z traktora štyri kovové tyče za vyše 20 eur. Ukradnuté veci predal v zberných surovinách, peniaze minul. Keďže podobného činu sa už v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch dopustil a dostal za to pokutu, tentoraz ho obvinenie neminulo. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročný pobyt za mrežami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies