Okolo Španielska: Víťazom 19. etapy Vuelty Rodriguez, na čele už Horner

NETKY.SK • 14 September 2013, 07:32 • 2 min
Okolo Španielska: Víťazom 19. etapy Vuelty Rodriguez, na čele už Horner

ALTO DEL NARANCO - Španielsky cyklista Joaquim Rodriguez vyhral piatkovú 19. etapu pretekov Okolo Španielska. Jazdec stajne Kaťuša zvládol 181 km dlhú trať zo San Vicente de la Barquera do Alto del Naranco za 4:16:13 h.

slovakia

left justify in out

Druhý skončil Talian Diego Ulissi z Lampre (+11 s) a tretie miesto si vyjazdil ďalší domáci pretekár a Rodriguezov tímový kolega Daniel Moreno (+11 s). Na čelo priebežného poradia 68. ročníka Vuelty sa dostal Američan Chris Horner, ktorý zosadil doterajšieho lídra Vincenza Nibaliho, no na Taliana má len trojsekundový náskok. Tretia priečka patrí Španielovi Alejandrovi Valverdemu, ktorý stráca vyše minútu.

O celkovom víťazovi podujatia sa rozhodne počas sobotňajšej predposlednej etapy a najmä na jej záverečnom výstupe na Alto de l'Angliru. Vuelta sa skončí tradične v nedeľu v Madride.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies