Okolo 20 ľudí sa zranilo pri zrážke električiek v centre Prahy

NETKY.SK • 29 Jún 2018, 14:43 • 2 min
Okolo 20 ľudí sa zranilo pri zrážke električiek v centre Prahy

PRAHA - Dve električky sa v piatok popoludní zrazili na zastávke Štěpánska pri Karlovom námestí v Prahe. Na mieste je okolo 20 zranených a okrem špeciálneho záchranárskeho vozidla zasahovalo päť posádok rýchlej zdravotníckej pomoci a jedna lekárska posádka, informovala Česká televízia (ČT).

slovakia

left justify in out

Nehoda sa podľa portálu Novinky.cz stala okolo 12.45 h na frekventovanej Ječnej ulici, kde do seba narazili dve súpravy - jedna vrazila zozadu do druhej, ktorá stála pred ňou. Cestujúci v súpravách utrpeli len ľahké zranenia, uvádza ČT.

 

Vodič je v šoku, dychová skúška na alkohol bola uňho negatívna, povedal hovorca polície Jan Daněk. Okolnosti nehody sa vyšetrujú, dodal.

 

Podľa hovorcu hasičov Martina Kavku zo súprav nebolo treba vyslobodzovať žiadne osoby.

 

Prevádzka električiek by sa mala obnoviť najskôr o 16.00 h. Všetky električkové linky - okrem linky 23 - sú podľa Pražskej integrovanej dopravy obojsmerne odkláňané cez Nuselské údolie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies