Okolnosti smrti speváčky z Cranberries sú známe: Nešlo o samovraždu

NETKY.SK • 7 September 2018, 10:43 • 2 min
Okolnosti smrti speváčky z Cranberries sú známe: Nešlo o samovraždu

Ako sa ukázalo, Dolores O'Riordanová sa o život nepripravila dobrovoľne, bola to nehoda.

slovakia

left justify in out

V polovici januára svetom otriasla správa, že speváčka z obľúbenej kapely Cranberries Dolores O'Riordanová je mŕtva. Smrť 46-ročne hudobníčky bola nečakaná a dlho sa špekulovalo o tom, čo sa za ňou vlastne skrýva. Teraz je to už jasné.

 

Telo O'Riordanovej našli 15. januára tohto roku v londýnskej hotelovej izbe, kde práve s kapelou nahrávali nové skladby. Ležala vo vani oblečená v pyžame a v krvi u nej našli stopy alkoholu. Koroner na základe vyšetrovania vydal správu, že jej smrť bola nehodou. Opitá sa vraj nešťastne utopila vo vani.

 

Krátko po speváčkinej smrti sa uvažovalo o tom, že by dôvodom úmrtia mohla byť aj samovražda. V poslednom období totiž trpela bipolárnou poruchou, ktorá jej mimoriadne komplikovala život. Odborníci však toto podozrenie vyvrátili.

 

Dolores O'Riordanová po sebe zanechala tri deti, ktoré mala spolu so svojím exmanželom a manažérom skupiny Duranom Duranom Don Burtonom. Rozviedli sa v roku 2014 po desiatich rokoch manželstva.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies