Okocha: PSG ovládne Ligu majstrov - aj bez Ibrahimoviča

NETKY.SK • 17 Október 2016, 11:28 • 2 min
Okocha: PSG ovládne Ligu majstrov - aj bez Ibrahimoviča

PARÍŽ - Nigérijský futbalový internacionál Jay-Jay Okocha je presvedčený, že jeho bývalý francúzsky zamestnávateľ Paríž Saint-Germain sa čoskoro dočká trofeje v Lige majstrov.

slovakia

left justify in out

"Z PSG sa stal fantastický tím a je veľmi blízko k jej zisku. Majú všetok talent potrebný na úspech. Som rád, že klub dosiahol takúto úroveň," uviedol pre Surface Magazine 43-ročný bývalý technicky vyspelý stredopoliar, podľa ktorého sa francúzsky šampión prepracuje k "ušatému" poháru aj bez švédskeho kanoniera Zlatana Ibrahimoviča, keďže ten v lete zamieril do Manchestru United. "Odviedol fantastickú prácu, ale nemám obavy. Veci sa zmenia a nepochybujem, že pre klub pozitívne. Musia jednoducho starostlivo premýšľať, ako bude útočná fáza vyzerať bez neho," doplnil Okocha, s Nigériou víťaz Afrického pohára národov 1994 a olympijských hier v Atlante 1996, ktorý si obliekal dres PSG v rokoch 1998 - 2002.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies