OKLAMČÁKOVÉ modelky akceptované v Číne

NETKY.SK • 23 August 2015, 10:05 • 2 min
OKLAMČÁKOVÉ modelky akceptované v Číne

SHENZEN- Jozef Oklamčák, počas tohtoročných letných horúčav, hľadal vhodné adeptky na svetovú súťaž modeliek MISS MODEL OF THE WORLD 2015, ktorá sa bude koná v Číne. Vzhľadom nato, že už vyše 20 rokov je majiteľom licencie pre Českú a Slovenskú republiku, tak vyberal dve modelky v rámci bývalého Československa.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

To, že sa mu to podarilo vybrať vhodné  kandidátky, svedčí aj to, že dnes boli obe akceptované organizátormi MISS MODEL OF THE WORLD a dostali oficiálne pozvanie. Takže Slovenskú republiku, na tejto prestížnej súťaži modeliek, bude reprezentovať NINA  RIHOVÁ a Českú republiku, ŠÁRKA MOHORKOVÁ. Súťaž sa bude konať v čínskom meste SHENZHEN /neďaleko HONGKONGU/ v termíne od 10. októbra do 2.novembra 2015.

 

Ako sme sa dozvedeli od medzinárodne uznávaného odborníka na ženskú krásu Jozefa Oklamčáka, "v tomto roku bol výber oproti minulým rokom náročnejší, pretože určujúcou, okrem súmernej postavy, peknej tváre a modelkovskej chôdze, bola určená aj minimálna výška 176 cm."

 

Vzhľadom na akceptáciu oboch modeliek sa  potvrdilo, že zakladateľ a dlhoročný spoluorganizátor MISS SLOVENSKO a jeden z najskúsenejších a najdlhšie fungujúcich organizátorov vo svete, ma prehľad o potrebách a záujme organizátorov MISS MODEL OF THE WORLD, ale aj iných súťaži krásy. Za tých 27 rokov, čo sa pohybuje vo vodách ženskej krásy, osobne mal možnosť spoznať väčšinu organizátorov medzinárodných súťaži, na ktorých sa zúčastnil buď ako hosť, alebo člen poroty.

 

Ako nám prezradil slovenský krasológ a prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák, "je to najkrajšia práca na svete, pohybovať sa prostredí krásnych žien a chápem všetkých, čo mi ju závidia. No každý ma iste poslanie, počas svojho života na tomto svete a mne bolo zverené venovať sa ženskej kráse a musím povedať, že táto práca ma stále viac a viac napĺňa. Takže, mám odkaz pre neprajníkov, že ešte sa nechystám odísť a potvrdzuje to aj moja nová aktivita, zoskupenie ČESKOSLOVENSKÝ LEV.  A aj naše dve modelky "levice " NINA a ŠÁRKA sú toho príkladom, pretože práve ony, boli prijaté medzi členov tohto zoskupenia a verím, že po "úspešnom" návrate z Činy sa budú pravidelne zúčastňovať aktivít "levov".

 

Čo je a kto je... ČESKOSLOVENSKÝ LEV - Oklamčák show sport  team, sa dozvieta na:  www.ceskoslovenskylev.com




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies