OKLAMČÁKOVA misska JÚLIA tvárou kampane v ČESKEJ REPUBLIKE! ČESKO - SLOVENSKÁ spolupráca MORŠTADT - OKLAMČÁK

NETKY.SK • 6 Máj 2017, 11:30 • 2 min
OKLAMČÁKOVA misska JÚLIA tvárou kampane v ČESKEJ REPUBLIKE! ČESKO - SLOVENSKÁ spolupráca MORŠTADT - OKLAMČÁK

ÚSTI NAD LABEM/BRATISLAVA - Meno Jozefa OKLAMČÁKA sa vo svete spája so ženskou krásou. V roku 1988 odštartoval novodobú tradíciu MISS v bývalom ČESKOSLOVENSKU. Je známy aj tým, že je zakladateľom a prezidentom zoskupenia osobnosti športu, showbiznisu a spoločenského života ČESKOSLOVENSKÝ LEV.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Medzi inými, sú jeho členmi aj známe osobnosti prof. Pavel Traubner, prof. Viliam Fischer, Oliver Andrásy, Štefan Wimmer, Erika Judínyová, Štefan Skrúcaný, Dušan Grúň, Martin Šmahel, Natália Puklušová, Silvia Šuvadová, Jozef Golonka, Richard Lintner, Rastislav Pavlikovský, Attila Vegh, Vladimír Moravčík, Peter Varinský, Marcela Laiferová, Barbara Švidraňová, Karin Haydu, Janka Hubinská, Janka Valocká, Štefan Kožka, Pavol Drapák, Igor Kmeťo, Mako Hindy, Ladislav Kuruc, Edita Hekelová, Zora Konde, Ingrid Fašiangová, Ján Kubiš, Andrea Tatarková, speváčka Mista, Michal David, Mário KULY Kollár, REDNEX, mnoho podnikateľov, športovcov, hudobníkov a samozrejme veľa, veľa krásnych missiek.

 

A v poslednom období po majiteľovi ČESKEJ MISS Petrovi Kozáčkovi, sa stal kandidátom zoskupenia ČESKOSLOVENSKÝ LEV aj Jiři Morštátd, ktorý je okrem iného aj majiteľom pražského vydavateľstva METROPOL a už dlhšiu dobu spolupracuje s Jozefom Oklamčákom pri delegovaní českých dievčat na svetové súťaže krásy.

 

Práve on navrhol Oklamčákovi a jeho zoskupeniu ČESKOSLOVENSKÝ LEV spoluprácu pri projekte FAREBNÝ REGIÓN, ktorý sa v tomto roku nesie v duchu ČESKO - SLOVENSKÝCH vzťahov. Organizátorom III. ročníka, je Výbor pre národnostné menšiny Ústeckého kraja a uskutoční sa 19. mája na Lidickom námesti v Ústi nad Labem, kde vystúpi mnoho skupín a kde sa tiež uskutoční ochutnávka národných kuchýň. 

 

Podujatie sa koná pod záštitou hejtmana Ústeckého kraja Oldřicha  Bubeníčka a predsedu výboru národnostných menšín Pavla Vodseďáleka.

 

Tvárou podujatia FAREBNÝ REGIÓN sa stála OKLAMČÁKOVA misska a členka zoskupenia ČESKOSLOVENSKÝ LEV Júlia KOKORUĎOVÁ, ktorá sa v minulom roku v Číne stala na svetovej súťaži krásy najkrajšou EUROPÁNKOU.

 

A ako sme sa dozvedeli od medzinárodne uznávaného odborníka na ženskú krásu, okrem iného aj zakladateľa a organizátora MISS SLOVENSKO a SLOVENSKÉHO SLÁVIKA Jozefa OKLAMČÁKA, ČESKO - SLOVENSKÁ spolupráca bude pokračovať aj pri projekte CZECH FASHION WEEK 2017, kde sa na základe jeho návrhov v Tepliciach v dňoch 23. - 25. júna predstavia slovenskí módni tvorcovia a slovenské modelky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona