OKLAMČÁKOVÁ "levica" JÚLIA na medzinárodnej súťaži krásy získala titul I. VICEMISS NATURE INTERCONTINENTAL 2017

NETKY.SK • 11 September 2017, 13:21 • 2 min
OKLAMČÁKOVÁ "levica" JÚLIA na medzinárodnej súťaži krásy získala titul I. VICEMISS NATURE INTERCONTINENTAL 2017

ŠTETÍN - V poľskom Štetíne sa tento víkend konala medzinárodná súťaž krásy MISS NATURE INTERCONTINENTAL 2017, na ktorej malo Slovensko dvojnásobné zastúpenie.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Pozvanie do poroty tejto súťaže dostal medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu, zakladateľ a organizátor MISS SLOVENSKO a prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA, Jozef OKLAMČÁK. V jeho prípade to bola v poradí už 109. účasť v porote na medzinárodnej súťaži krásy.

Jozef OKLAMČÁK, ako majiteľ licencie, na túto súťaž delegoval slovenskú krásku, "levicu" Júliu Kokoruďovú, ktorá sa po minuloročnej účasti v Číne a na Srí Lanke zúčastnila v poradí už tretej svetovej súťaže krásy.

 

Júlia pochádzajúca z východného Slovenska disponuje ideálnymi mierami 91 - 61 - 91 a výškou 176 cm. Slovenskú republiku a agentúru OKLAMČÁK PRODUCTION reprezentovala veľmi dobre a získala medzinárodný titul  I. VICEMISS NATURE INTERCONTINENTAL 2017.

A ako sme sa dozvedeli od Jozefa Oklamčáka, dnes poobede Júlia odlieta z Varšavy do Košíc a už vo štvrtok bude spolu s ním otvárať golfový turnaj MISS GOLF TOUR 2017 aj za účasti "Levov" Olivera Andrásyho, Štefana Wimmera a 12 finalistiek ČESKEJ MISS 2017 v BLACK STORK vo Veľkej Lomnici.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies