Oklamčákova česká misska NIKOLA sa rozhodla zostať v Číne

NETKY.SK • 27 September 2016, 14:50 • 2 min
Oklamčákova česká misska NIKOLA sa rozhodla zostať v Číne

Wanzhou - Finále svetovej súťaže krásy MISS TOURISM QUEEN INTERNATIONAL 2016 sa blíži. Po slovenskej delegátke Júlii KOKORUĎOVEJ sa nám z čínskeho Wanzhou ozvala aj česká reprezentantka, tohtoročná finalistka ČESKEJ MISS 2016, Nikola KOVAŘÍKOVÁ. Na súťaž do Číny obe dievčatá delegoval medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu a majiteľ licencie pre Slovenskú i Českú republiku, Jozef OKLAMČÁK.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ako nám povedala Nikola, chce zabojovať a urobiť všetko preto, aby zvíťazila a zostala ďalší rok v Číne. Víťazka prestížnej súťaže okrem finančných a vecných cien dostane možnosť ročného pobytu a štúdia čínskeho jazyka. 

 

Česká misska Nikola patrí medzi najkrajšie dievčatá na súťaži, no podľa našich informácií jej vážne konkuruje okrem poľskej a thajskej reprezentantky aj SLOVENSKÁ "LEVICA" JÚLIA.

 

O víťazkách rozhodne zajtra 10 členná medzinárodná porota na čele s organizátorom Sean Chia See Chun. Nikola má veľkú podporu aj u jedného z prvých organizátorov MISS v bývalom ČESKOSLOVENSKU, zakladateľa a organizátora MISS SLOVENSKO a v súčastnosti aj prezidenta ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozefa OKLAMČÁKA, ktorý bol členom tohtoročnej semifinálovej aj finálovej poroty ČESKEJ MISS 2016. Oklamčák mal možnosť spoznať ju osobne a na základe toho sa rozhodol delegovať ju na túto súťaž, aby reprezentovala ČESKÚ REPUBLIKU a jeho agentúru OKLAMČÁK PRODUCTION.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies