Oklamčákov ČESKOSLOVENSKÝ LEV spolu s hviezdami NHL na CHARITY GOLF CUPE 2015

NETKY.SK • 12 August 2015, 10:58 • 2 min
Oklamčákov ČESKOSLOVENSKÝ LEV spolu s hviezdami NHL na CHARITY GOLF CUPE 2015

VEĽKÁ LOMNICA – Výťažok v hodnote 21 100 € z 8.ročníka charitatívneho golfového turnaja CHARITY GOLF CUP 2015 putuje priamo pre telesne a mentálne postihnuté deti prostredníctvom Nadácie Miroslava Šatana a projektu „Hodina deťom“. Golfový turnaj pod záštitou hokejovej legendy Petra Bondru a hráčov NHL sa už po 8. raz uskutočnila golfovom ihrisku Black Stork, PGA Golf Course, vo Veľkej Lomnici.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vyvrcholením turnaja bolo odovzdanie vyzbieranej sumy peňazí do rúk prítomným deťom a zástupcom nadácii. Golfový turnaj prišli aj tento rok podporiť známe tváre slovenského športu, či šoubiznisu. Golf si zahrali okrem Petra Bondru, Mira Šatana, Mariána Hossu, Richarda Lintnera, Radoslava Suchého, Ľuboša Bartečka, Júliusa Šuplera, Jána Filca aj tenista Dominik Hrbatý, slalomár Adam Žampa, futbalový tréner Ján Kozák a osobnosti kultúrneho života Milan Lasica, Milan Kňažko, Kamila Magálová, Ady Hajdu, Martin Mňahončák, Adela Banášová a Peter Modrovský.

 

ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAM na tomto prestížnom podujatí, reprezentoval saxafonista Pavol GREKSA a člen elitného klubu "levov" kameraman David Greksa.

 

Športovci darovali do dražby časť svojho športového oblečenia, hokejisti dresy, hokejky a helmy, Adam Žampa prilbu, Dominik Hrbatý tenisovú raketu Novaka Djokoviča.

 

Víťazom turnaja sa stal flajt Adely Banášovej, na druhom mieste flajt Martina Mňahončáka a na treťom mieste flajt Radoslava Suchého. Najlepší brutto výsledok mal flajt Richarda Lintnera s výsledkom 12 pod PAR, nearest to pin zahrala Terezka Husárová, longesst drive zas Linda Ilavská.

 

Hráči si pochvaľovali nádherné prostredie pod Tatrami, zelené gríny a horúce slnečné počasie. Systém hry „texas scramble“, kde sa vždy hrá tá najlepšie padnutá golfová loptička, umožňuje, aby sa do hry zapojili aj menej zdatní hráči, a tak nadšenci golfu tak prostredníctvom golfu spojili príjemné s užitočným. Rodiny s deťmi, ktoré si prišli prevziať symbolické šeky od známych hokejistov prežili nezabudnuteľné popoludnie na putting greene.

 

„Tento ročník sa dá pokladať za úspešný, čo sa týka počtu zúčastnených hráčov a ľudí, ktorí chceli prísť pomôcť dobre veci. Som veľmi rád, že sem prišli i decká, ktoré sme obdarovali. Prišli sme zo západného i východného Slovenská a nás teší, že sme im mohli z časti pomôcť, či už na vozík, operáciu a podobne. Veríme, že na budúci ročník sa pripravíme ešte lepšie, vydražíme ešte viac a pomôžeme viacerým ľuďom,“ prezradil Peter Bondra.

 

„Golf mám veľmi rád a myslím si, že je to výborný šport, keď si človek potrebuje vyvetrať hlavu. Prechádzka po golfovom ihrisku je úplne perfektná a ak sa to deje s dobrou partiou, je to vynikajúci doplnok. Na turnaj Petra Bondru chodievam často, možno som chýbal na jednom alebo dvoch ročníkoch,“ uviedol Mariána Hossa.

 

Ako pre netky.sk povedal prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák, „teší ma, že sme sa mohli zúčastniť na tak prestížnom podujatí, aspoň prostredníctvom našich členov, saxofonistu Pavla Greksu a kameramana nášho elitného klubu Davida Greksu, ktorý z podujatia natočil filmový materiál. Verím, že na budúci rok, tento charitatívny projekt budeme môcť podporiť aj účasťou viacerých našich členov."

 

Až chcete vedieť viac a zažiť atmosféru na CHARITY GOLF CUPE 2015, pozerajte video., ktoré natočil a spracoval DAVID GREKSA .

 

 

Čo je a kto je... ČESKOSLOVENSKÝ LEV - Oklamčák show sport  team, sa dozvieta na:  www.ceskoslovenskylev.com



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies