Oklamčákov ČESKOSLOVENSKÝ LEV na EXKLUZÍVNEJ PREHLIADKE BÁLOVEJ SEZÓNY 2017

NETKY.SK • 13 December 2016, 07:33 • 2 min
Oklamčákov ČESKOSLOVENSKÝ LEV na EXKLUZÍVNEJ PREHLIADKE BÁLOVEJ SEZÓNY 2017

BRATISLAVA - Včera večer sa v bratislavskom Doubletree by Hilton hotel uskutočnila EXKLUZÍVNA PREHLIADKA BÁLOVEJ SEZÓNY 2017.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na módnej prehliadke predviedli svoje plesové modely slovenskí ale i zahraniční módni návrhári  Jana Pišťejová, Jana Jurčenko, Le Rena, Marmare Fashion Design, Ida Sandor, Zuzana Haková, Veronika Hložníková, Jana Gavalcová, Slavomíra Vlasová, Jenny Jeshko, Zarina Šimkovič, Blonde Brunnete, Ivana Rosová Fashion Group, Katie Q, Hellenski, Michael Kováčik, Flo&Clo, Franco Francesca, Taťána Kovaříková a Belinda Chorley.


Pozvanie na túto EXKLUZÍVNU  PREHLIADKU BÁLOVEJ SEZÓNY 2017 prijali aj členovia ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu, zoskupenia známych a úspešných ľudí, športového, kultúrneho a spoločenského života. Členmi ktorého sú aj známi a úspešní herci, speváci, umelciale aj ľudia ktorí vo svojej profesii dosahujú významné úspechy, známi podnikatelia, politici, právnici, lekári, riaditelia a majitelia firiem. 

A tak medzi ďalšími významnými hosťami na módnej prehliadke nechýbali členovia tohoto zoskupenia prof. Pavol Traubner, speváčka Marcela Laiferová, hokejista Jozef Golonka, spevák Pavol Drapák, kickboxer Pavol Vaško, speváčka Janette Drapáková, podnikateľ a majiteľ kúpeľov Brusno Štefan Hrčka, právnička Libuša Kollárová a prezident 
ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies