Oklamčák s vnučkou ELLOU v Rozalke u Lexovcov

NETKY.SK • 1 Jún 2015, 15:47 • 2 min
Oklamčák s vnučkou ELLOU v Rozalke u Lexovcov

PEZINOK - Jozef Oklamčák VIP hosťom na parkúre v Pezinku.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Pri príležitosti Medzinárodného dňa detí, sa v Areáli zdravia Rozalka, ktoré patrí rodine Lexovcov uskutočnili preteky v skoku na koni PARAGAN GRAND PRIX.

 

Pozvanie na toto prestižné dostihové podujatie prijal aj známy krasológ, zakladateľ a organizátor MISS SLOVENSKO a SLOVENSKÉHO SLÁVIKA a zároveň súčasný prezident Československého leva - OSST, Jozef Oklamčák.

 

Vo VIP zóne trávil nedeľné odpoludnie so svojou vnučkou ELLOU a manželkou ANKOU a okrem nich aj so svojím synom Romanom a jeho snúbenicou Jankou.

 

Samozrejme, ako to už býva zvykom, kde sa objaví Oklamčák, hneď je okolo neho plno krásnych žien, všetkých vekových kategórii. A nebolo to ináč, ani na dostihoch v Pezinku v areáli Rozalka.

 

No, jeho pozornosť sa sústredila predovšetkým na jeho vnučku ELLU, ktorej venoval najväčšiu pozornosť.

 

Ako nám povedal prezident Československého leva - OSST Jozef Oklamčák „je to moja prvá vnučka a veľmi sa z nej teším. Dnes po dlhšej dobe s ňou trávim viac času. A tak pokračujeme v príprave na titul MISS SLOVENSKO 2033. V tom roku bude mať 18 rokov a tak podľa našich pravidiel, bude sa už môcť uchádzať o tento prestížny titul. Myslím si, že je v dobrých rukách, a ak by sa tak nestalo, aj tak už navždy bude "miss oklamčákovej rodiny".




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies