Oklamčák posilnil elitný klub "levov" o Lintnera, Pavlikovského a Voláka

NETKY.SK • 23 September 2015, 07:00 • 2 min
Oklamčák posilnil elitný klub "levov" o Lintnera, Pavlikovského a Voláka

TRENČIANSKE TEPLICE - ČESKOSLOVENSKÝ LEV - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAM s novými posilami bojoval proti futbalistkám Trenčianskych Teplíc.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V týchto dňoch, Oklamčákov team" levov", po spevákovi Desmodu, MARIO KULY KOLLÁROVI, herečke JANKE HUBINSKEJ a svetoznámej švédskej skupine REDNEX, opäť posilnil svoje zoskupenie a tentokrát o veľmi úspešných a svetovo uznávaných športovcov.

 

Za člena ELITNÉHO KLUBU, bol v úvode futbalového zápasu, prijatý majster sveta a súčasný šéf slovenskej hokejovej ligy RICHARD LINTNER , mnohonásobný majster sveta v karate ROMAN VOLÁK a  ďalší veľmi úspešný, hokejový majster sveta RASTISLAV PAVLIKOVSKÝ

 

Na kúpalisku Zelena Žaba pod trénerskou taktovkou hokejistu Braňa JÁNOŠA, nastúpili okrem Richarda LITNERA, Rastislava PAVLIKOVSKÉHO a Romana VOLÁKA a za podpory saxofonistu Pavla GREKSU, speváka Igora KMEŤA a majiteľa ČESKEJ MISS Petra KOZÁČKA aj  niekoľkonásobný majster sveta v thajskom boxe Vladimír „Dracula“ MORAVČÍK, herci Peter BATTHYANY a Roman FRATRIČ, biliardisti Vladimír JIMBO NÉMETH a Ivan MALJAR, freestajlista Michal RIMOVSKÝ, česká modelka Šárka MOHORKOVÁ, slovenská modelka Nina RIHOVÁ, hokejista Ľubomír SEKERÁŠ, a nová posila Jakub GREKSA a aj prezident "levov" Jozef OKLAMČÁK.

 

Aj napriek takejto silnej zostave ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAMU, boli mladé futbalistky Trenčianskych Teplíc, rovnocenným súperom a v závere vďaka správnej taktike tesne, ale predsa len, zvíťazili nad "levmi".

 

Ako pre netky.sk povedal prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák "teší ma, že máme tu česť, mať v našom ELITNOM KLUB, svetovo uznávaných športovcov,akým je Richard Lintner, Rastislav Pavlikovský a Roman Volák. A členstvo už prijal aj ďalší, vo svete veľmi uznávaný športovec, zápasník, Attila Végh, ktorý je v týchto dňoch na "kempe" v Nemecku a tak bude po dohode s ním, do siene ELITNÉHO KLUBU, prijímaný na najbližšom podujatí nášho zoskupenia."

 

Pozrite si video a fotogalériu a zažite atmosféru na kúpalisku Zelená žaba v Trenčianskych Tepliciach:

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona