Oklamčák o Miss Slovensko 2018: Čaká nás fantastický program, nádherné modely a ešte krajšie ženy

NETKY.SK • 27 Apríl 2018, 17:00 • 2 min
Oklamčák o Miss Slovensko 2018: Čaká nás fantastický program, nádherné modely a ešte krajšie ženy

BRATISLAVA - Dlhoročný organizátor súťaží Miss a najväčší znalec ženskej krásy na Slovensku hovorí, že tento ročník Miss Slovensko je mimoriadne vyrovnaný. Na sobotňajší galavečer sa veľmi teší.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Podarilo sa nám vybrať 11 nádherných dievčat. Myslím si, že tento rok je výnimočný aj tým, že nemá jasnú favoritku. Minimálne šesť, sedem dievčat má šancu na to, aby získali korunku pre absolútnu víťazku," povedal Netkám Jozef Oklamčák.

 

Hovorí, že čo sa krásy týka, vracajú sa ženské tvary."Už nie je tá doba, keď dievčatá boli vychrtlé, Musia mať, ako sa hovorí na východe, aj cici aj rici. Ja som východniar, tak prepáčte za výraz, jednoducho musí mať všetko, čo žena má mať," usmieva sa bard, ktorý sa medzi krásnymi ženami pohybuje desiatky rokov. 

 

Pochválil aj výber novinárov, pretože Miss Press (súťažiaca číslo 7, Jasmína Tatyová) patrí do okruhu jeho favoritiek. Či víťazka uspeje aj na medzinárodných súťažiach, závisí podľa neho od konkurencie, aká sa zíde. "My posielame vždy to najlepšie, čo doma máme a veríme, že uspejú," dodal.

 

Na záver pozval divákov k televíznym obrazovkám. "Zažijú to, čo už dlho nie. Veľmi bohatý program, výborne obsadený, veď vystúpia Elán či Dara Rolins. Veľmi kvalitné budú módne prehliadky od známych autorov, predstaví sa aj Jana Pištejová po dlhom čase, no a potom tu máme krásne dievčatá, veľmi silný ročník. Myslím si, že sa bude na čo pozerať."

 

Finálový galavečer Miss Slovensko 2018 odvysiela TV JOJ v sobotu večer. 

 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies