OKLAMČÁK, ANDRÁSY, WIMMER a ŠMAHEL odštartovali oslavu mena JOZEF netradične

NETKY.SK • 18 Marec 2017, 20:00 • 2 min
OKLAMČÁK, ANDRÁSY, WIMMER a ŠMAHEL odštartovali oslavu mena JOZEF netradične

BRATISLAVA - 19. marca majú nositelia mena JOZEF svoj deň a už tradične pri tejto príležitosti, známy odborník na ženskú krásu JOZEF OKLAMČÁK, pripravuje pre svojich najbližších priateľov a priaznivcov JOZEFOVSKÚ PÁRTY.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Štart osláv sa netradične uskutočnil už tento víkend v Športovej hale na Pasienkoch, v rámci podujatia WE LOVE 90, za prítomnosti vyše dvoch tisíc hostí a členov elitného zoskupenia ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA -  KRÁĽOVSTVA LEVOV, Olivera Andrásyho, Štefana Wimmera, Martina Šmahela, Igora Kmeťa, Mareka Ivanku, Pavla Haruma 
a Ladislava Kováč
a, ktorý bol jedným z organizátorov tohto veľkolepého podujatia, "levíc" Zory Konde, Janky Kokavcovej  prezidenta"LEVOV" Jozefa Oklamčáka.



O dobrú zábavu "LEVOV" a prítomných hostí, na koncerte hviezd 90 rokov WE LOVE 90  v Bratislave sa postarali, okrem iných aj FUN FACTORY, LA BOUCHE a E-ROTIC.

Ako sme dozvedeli od prezidenta ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA a známeho krasológa, zakladateľa a organizátora MISS SLOVENSKO Jozefa Oklamčaka, oslava už tradične bude pokračovať po Veľkej noci,  na JOZEFOVSKEJ PÁRTY 2017, kde sa bude okrem iného voliť aj MISS JOZEFOVSKEJ PÁRTY a MISTER JOZEFOVSKEJ PÁRTY. 

A my v mene redakcie blahoželáme všetkých nositeľom mena Jozef k ich sviatku, ktorý je u nás známy, aj ako MDM, teda "Medzinárodný deň mužov".




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies