Oklamčák a jeho Jozefovská Párty 2016: Nové fakty o "oklamčákovej žúrke" v exkluzívnom VIDEU

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 19:42 • 2 min
Oklamčák a jeho Jozefovská Párty 2016: Nové fakty o "oklamčákovej žúrke" v exkluzívnom VIDEU

BRATISLAVA - Reštaurácia GARDEN, zažila atmosféru, ako je slovami ťažko opísať a tak Vám ponúkame exkluzívne video z "JOZEFOVSKEJ ŽÚRKY", ktorú pre svojich priateľov a kamarátov pripravil znalec ženskej krásy, "kráľ missiek" JOZEF OKLAMČÁK.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na tradičnej JOZEFOVSKEJ PÁRTY, ktorú už dlhé roky, pri príležitosti "DŇA JOZEFOV" organizuje nositeľ tohto mena, zakladateľ a organizátor  súťaže krásy MISS SLOVENSKO a hudobnej ankety SLOVENSKÝ SLÁVIK, ale i projektov súťaže krásy MISTER, MISSIS, LADY, spolumajiteľ časopisu KAMARÁT a v súčasnosti prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA JOZEF OKLAMČÁK, sa zišlo vyše 250 osobností, športového, kultúrneho, spoločenského a politického života.

 

V tomto roku sa tradičná JOZEFOVSKÁ PÁRTY konala v netradičnom termíne 14. apríla, v deň jeho narodenín. A bola to oslava, na ktorú tak skoro  pozvaní hostia nezabudnú. Ako sme sa dozvedeli, vypilo sa tam 20 litrov METAXY, 45 litrov Jozefovskej vodky a whisky, vyše 400 litrov tokajského vína, ale aj 500 fliaš minerálok, či niekoľko desiatok energetických nápojov. Skonzumovali sa tam dve prasiatka, niekoľko desiatok kilogramov kreviet, jozefovskej šunky, či jozefovskej klobásy, ale aj 2000 zákuskov.

 

Zábava končila v skorých ranných hodinách a všetci prítomní hostia si domov odnášali "pozornosť hostiteľa" CD Jozefovskej hymny, Jozefovskú klobásu a tokajské Jozefovské víno. Jednoducho slovenský "krasológ" svoje okrúhle narodeniny oslávil, ako sa patrí a prítomní hostia len ľutovali, že ráno s "opicou" musia isť do práce.

 

Ale ako nám povedal oslávenec JOZEF OKLAMČÁK, „keďže som podľa čínskeho horoskopu v znamení opice a tento rok je "rokom opice", tak som si dal  za ciel, že všetci hostia, ktorí sa zúčastnia mojich osláv 30+ 30 -  JOZEFOVSKEJ PÁRTY 2016 musia odisť s "opicou" a v mnohých prípadoch sa  to stalo..."

 

A tu je sľúbené exkluzívne video z osláv 30+30 - JOZEFOVSKÁ PÁRTY 2016, pozerajte a zažite osobne jej atmosféru:

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies