Okazaki si verí, v Brazílii chce strieľať góly

NETKY.SK • 24 Máj 2014, 11:38 • 2 min
Okazaki si verí, v Brazílii chce strieľať góly

TOKIO - Útočník japonskej futbalovej reprezentácie Šindži Okazaki verí, že pozná recept na strieľanie gólov a dúfa, že na blížiacich sa MS v Brazílii bude strelecky úspešný. Informáciu priniesla agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Autor 15 bundesligových gólov, ktoré dosiahol v drese FC Mainz dúfa, že mu forma z nemeckého klubu vydrží aj počas šampionátu v južnej Amerike. "Som koncový hráč. Nie som útočník, ktorý by príliš držal loptu. Zistil som, že ak budem využívať svoje prednosti, môžem byť v koncovke úspešný. Táto sezóna nebola o mojom zlepšení. Bola o uvedomení si mojich kvalít a využívaní svojho potenciálu v správnom smere," uviedol japonský kanonier.
      

Japonsko sa predstaví vo svojom prvom zápase proti súperovi z Pobrežia Slonoviny a je takmer isté, že Okazaki nastúpi na hrote útoku zostavy reprezentačného trénera Alberta Zaccheroniho. V C-skupine sa "modrí samuraji" ešte stretnú s Grékmi a Kolumbiou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies