Ohlasy zahraničných médií: Šarapovová prikrátka na podrastenú Cibulkovú

NETKY.SK • 20 Január 2014, 10:05 • 2 min
Ohlasy zahraničných médií:  Šarapovová prikrátka na podrastenú Cibulkovú

BRATISLAVA - Ohlasy zahraničných médií na víťazstvo slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej 3:6, 6:4, 6:1 nad Ruskou Mariou Šarapovovou v osemfinálovom 4. kole dvojhry žien na grandslamových Australian Open v Melbourne:

slovakia

left justify in out

WTA.com (USA): "Cibulková poslala Šarapovovú preč. Deň po šokujúcom víťazstve Any Ivanovičovej nad Serenou Williamsovou sa postarala o ďalšie rozprašovanie nákazy prekvapení." 

Tennis.com (USA): "Po tom, ako si vybrala pred tretím setom prestávku na ošetrenie bedrovej oblasti, Šarapovová okamžite prišla o servis, v tomto dejstve napokon urobila sedem dvojchýb." 

Tennis World (Tal.): "Drobné dynamo poslalo Šarapovovú baliť sa. Tretí set bol v réžii Cibulkovej, ktorá pálila ´winnery´ a perfektne sa bránila." 

iDnes.cz (ČR): "Ďalšie veľké meno mizne z pavúka. Cibulková porazila Šarapovovú aj na Roland Garros 2009 a teraz je vďaka víťazstvu prvý raz vo štvrťfinále úvodného grandslamového turnaja sezóny." 

Gazeta (Rus.): "Sklamanie a bolesť Šarapovovej. Po vyradení Sereny Williamsovej ju pritom mnoho odborníkov stavalo do úlohy hlavnej adeptky na titul." 

L´Equipe (Fr.): "Šarapovová padla! V treťom sete zostala bez zbraní. Naopak, Cibulková bola dobre na nohách a pracovala na svojich bodoch. Súťaž žien sa dočkala druhého šoku za rovnaký počet dní." 

TennisNet.com (Nem.): "Cibulková skompletizovala svoj osobný Grand Slam. Teraz už má na konte aspoň štvrťfinále z každého vrcholného podujatia." 

AustralianOpen.com (Aus.): "Šarapovová prikrátka na Cibulkovú, ktorá podrástla a dosiahla jeden zo svojich najpôsobivejších triumfov na grandslamovej scéne. Počet bývalých víťaziek tohto turnaja v ´pavúku´ sa zmenšil na jednu." 

The Age (Aus.): "Nešportové správanie? Dominika Cibulková by rada poznala definíciu tohto slovného spojenia. Bola však presvedčená o tom, že Maria Šarapovová ju nútila čakať na svoj servis tak často nad pomery, až to vzbudzovalo podozrenie z postranných úmyslov." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies