Ohlasy po RizinFF

NETKY.SK • 31 December 2015, 15:00 • 2 min
Ohlasy po RizinFF

MOSKVA - Pár dní po skončení prvej akcie Rizin Fighting Federation sa vo svete objavili prvé ohlasy na túto japonskú MMA show ktorá sa snaží kráčať v stopách legendárnej Pride FC. Jedna dôležitá vec pre československých fanúšikov Jirka Procházku je, že sa mu podarilo prebojovať až do finále pyramídy v ťažkej váhe.

slovakia

left justify in out

V rozhodujúcom zápase nakoniec nešťastne prehral so skúseným zápasníkom King Mo, ktorý má skúsenosti zo Strikeforce, M1 alebo Bellator FC. Pre Procházku to je aj tak životný úspech, a ako hovorí on" jedeme dál".

 

Hlavný zápas večera: Fedor vs Singh. Fedor sa do ringu vrátil po troch rokoch. Jeho najlepšie časy sú už dávno preč. Pre hlavných organizátorov už asi nie je ani ako najlepší zápasník, ale pozerajú sa naňho skôr ako na investíciu s ktorou môžu prilákať čo najviac fanúšikov. Jeho súper mal zatiaľ iba dva zápasy podľa pravidiel MMA, takže sa od neho nemohol očakávať žiadny zázrak. Tak sa ani nestalo, a Fedor zvíťazil bez problémov po pár minútach s TKO. Bolo to preňho akési zahriatie pred ďalším zápasom ktorý by mal byť v apríli na pokračovaní Rizinu.

 

Staré tváre: Počas večera sa predstavilo viac starých tvárí, ktoré niečo znamenali v organizácií Pride FC ale v iných legendárnych organizáciach. Boli to Sakuraba, Kosaka, Thompson, Sapp, Akebono alebo Aerts. Veľké prekvapenia sa nekonali. Páni si odzápasili svoje, no tieto zápasy určite nemôžme zaradiť medzi najlepšie na turnaji.

 

Nové tváre: Rizin nemá toľko financií ako zámorské organizácie UFC alebo Bellator, preto vsadila na to, že si vychovajú vlastnú generáciu nových hviezd. Medzi nimi je aj Kron Gracie, ktorý vyhral nad mladým zápasníkom. Yamamoto mal v ringu premiéru, no začiatočníkom určite nie je. Je držiteľom titulu majstra sveta v zápasení. Obaja predviedli slušný výkon. Druhou hviezdou Rizinu by mohol byť Andy Souwer, ktorý tiež debutoval v MMA, ale v kickboxe a K1 má už vyše 150 víťazných zápasov. V zápase nesklamal, a svojho súpera knokautoval v prvom kole. Rizin chcelo určite stavať aj na zápasníčke Gabi Garcia, ktorá tiež vyhrala ale jej zápas sa najviac podobal na krčmovú bitku. Pritom sa jedná o skúsenú zápasníčku jiu jitsu, kde je viacnásobná majsterka sveta.

 

Ďalšiu ich akciu ohlásili na 17. apríl, fanúšikovia ju budú určite očakávať. Takáto obrovská show je spestrením medzi kolotočom už známych galavečerou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies