Ohlasy na postup Francúzov: Diablov zničil diabolský chlapík Lloris!

NETKY.SK • 11 Júl 2018, 07:30 • 2 min
Ohlasy na postup Francúzov: Diablov zničil diabolský chlapík Lloris!

PETROHRAD - Ohlasy médií na prvé semifinále XXI. majstrovstiev sveta vo futbale Francúzsko - Belgicko (1:0), ktoré sa hralo v ruskom Petrohrade:

slovakia

left justify in out

L´Equipe (Fr.): "S hlavami vo hviezdach! Nezastaviteľní! Les Bleus sú vo finále po jednom góle a kontrolovanom druhom polčase proti Belgičanom. Tí však pripravili ťažké časy Francúzom. V tvrdom boji však mala posledné slovo francúzska obrana. Hazard bol miestami nezastaviteľný, ale Lukaku zovretý v kliešťach neexistoval."

Libération (Fr.): "Už sa nevieme dočkať nedele!"

La Parisien (Fr.): "Sme vo finále! Po 96 minútach ľúteho boja stačil jeden gól Umititiho po rohovom kope. Semifinále s Belgickom však bolo hodné oveľa viac ako tento víťazný gól."

Midi Libre (Fr.): "FormidaBleus čiže Impozantní Le Bleus."

Le Monde (Fr.): "Na brehu Nevy monštruózni Les Bleus do svojho tretieho finále. V nedeľu sa Francúzi pokúsia pridať na svoj dres druhú hviezdičku. Na konci zápasu Kylian Mbappé a spol. dlho ležali na trávniku grandiózneho štadióna Krestovskij, ako keby nechceli uveriť tomu, čo sa stalo."

Sporza (Belg.): "Francúzi si nás uvarili a vzali nám sen o titule majstra sveta. Ten európsky o dva roky je však pre týchto Rode Duivels reálny."

Le Soir (Belg.): "Červení diabli, boli ste tak blízko, aby ste zmenili svoj futbalový osud. Nabudúce to už musí vyjsť."

Het Laatste Nieuws (Belg.): "Och, ako to len bolí! Červení diabli nevyužili ďalšiu šancu na vstup do histórie a v sobotu si zahrajú o 3. miesto."

Kicker (Nem.): "Diablov zničil diabolský chlapík Lloris! Francúzsko do finále. Chceli tam po prvý raz v histórii aj Belgičania, ale buď stroskotali na lišiakovi Llorisovi alebo ich ofenzíva nebola dostatočne precízna."

Daily Mail (Angl.): "Les Beautiful Game! Francúzi už sú vo finále. Pridajú sa k nim v nedeľu aj Angličania?"

Sport-Express (Rus.): "Francúzi zavraždili belgický futbal. Zaslúžia si postup do finále, lebo zdolali najlepšie mužstvo tohto svetového šampionátu. Sú atletickí, disciplinovaní a takticky gramotní a v tom všetkom sú najlepší. Poradili si s hravou Argentínou s Messim, s uruguajským guru Tabárezom a teraz aj s miláčikmi publika Belgičanmi. Tí odchádzajú bez ďalšieho veľkého víťazstva, ktoré by si tím s toľkým talentom tak zaslúžil. Avšak, ak by sa všetko meralo iba podľa talentu, zakaždým by vyhrala Brazília a potom by sme sa všetci hrozne nudili."

Sport (ČR): "Rozdiel bol iba v centimetroch, vravia Belgičania. Finále musíme vyhrať, tvrdí francúzsky tréner."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona