Ohlasy na oznámenie o príchode Davida Moyesa do ManUtd

NETKY.SK • 10 Máj 2013, 10:48 • 2 min
Ohlasy na oznámenie o príchode Davida Moyesa do ManUtd

MANCHESTER - Ohlasy futbalových osobností na oznámenie o vymenovaní Davida Moyesa ako nástupcu Alexa Fergusona na trénerskom poste v anglickom klube Manchester United:

slovakia

left justify in out

Alex Ferguson, aktuálny tréner Manchestru United: "Keď sme sa rozprávali o kandidátoch na tento post, tak sme sa jednomyseľne zhodli na mene David Moyes. Je to muž s veľkou integritou a silným zmyslom pre etiku. Už dlhý čas obdivujem jeho prácu. V roku 1998 som mu dokonca ponúkol pozíciu môjho asistenta. Bol mladý a na začiatku kariéry, odvtedy spravil veľký kus práce v Evertone. Je nespochybniteľné, že má všetky kvality, ktoré očakávame od trénera v tomto klube." 

David Moyes, nadchádzajúci tréner Manchestru United a súčasný kouč FC Everton: "Spravím všetko, čo je v mojich silách, aby sme skončili v tabuľke čo najvyššie. Everton mi vždy bude blízky." 

Bobby Charlton, legenda Manchestru United: "Moyes rozumie veciam, ktoré nás robia tak špeciálnymi. Zabezpečili sme si človeka, ktorý sa zaviazal na dlhodobý kontakt a vybuduje tím pre súčasnosť i budúcnosť." 

Maroune Fellaini, hráč FC Everton: "Veľká vďaka trénerovi." 

Rafael Benítez, tréner FC Chelsea: "Môže to byť dobrý angažmán, to však ukáže čas." 

Phil Jagielka, hráč FC Everton: "Podobne ako zvyšok kádra, ani ja nemôžem vyjadriť nič iné ako úctu k Davidovi Moyesovi. Je to prvotriedny tréner." 

Bill Kenwright, prezident FC Everton: "Je skvelý kouč, v Manchestri United môžu byť veľmi šťastní. Pre všetkých bude veľmi ťažké povedať mu zbohom. Zažili sme s ním veľmi dobré jedenásťročné dobrodružstvo. Je úlohou mňa i klubu zohnať za neho plnohodnotnú náhradu a stavať na tom, čo David priniesol do nášho klubu - a možno sa aj posunúť ďalej." 

Rio Ferdinand, hráč Manchestru United: "Je skvelé vidieť prichádzať nového trénera, nikdy sme s ním nemali problém. Od jeho zverencov viem, že je veľmi poctivý. V Evertone odviedol skvelú robotu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies