Ohlasy na koniec kariéry Tima Duncana: Tichý a pokorný, ale zabijak a šampión

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 10:00 • 2 min
Ohlasy na koniec kariéry Tima Duncana: Tichý a pokorný, ale zabijak a šampión

SAN ANTONIO - Ohlasy médií a osobností na koniec kariéry Tima Duncana, ktorý bol celých 19 sezón v NBA verný San Antoniu, získal s ním päť titulov a zaradil sa medzi najlepšie vyššie silové krídla (power forward) v dejinách basketbalu.

slovakia

left justify in out

USA Today (USA): "Po devätnástich sezónach a piatich tituloch, Tim Duncan - jedna z tvárí na pomyselnom pamätníku velikánov NBA Mount Rushmore - dosiahol koniec svojej legendárnej kariéry."

ESPN (USA): "Veľkosť Tima Duncana vybudovaná na nesebeckosti."

New York Times (USA): "Dlhá rozlúčka s Timom Duncanom? To by nebol on."

San Antonio Spurs (Duncanov jediný klub v NBA): "Čo-za-kariéru. Vďaka, TD."

Manu Ginóbili (Duncanov spoluhráč 2002 - 2016): "Hoci som vedel, že to príde, aj tak ma to vzalo. Bola obrovská česť hrať po jeho boku štrnásť sezón."

Jamal Crawford (v NBA od 2000, aktuálne LA Clippers): "Salutujem najlepšiemu power forwardovi všetkých čias! Obdivuhodná kariéra!! Poriadny rešpekt, Timmy D."

Dwyane Wade (v NBA od 2003, Chicago): "Timmie D! Gratulujem k neuveriteľnej kariére! Vďaka, že si bol inšpiráciou pre nás všetkých."

LeBron James (v NBA od 2003, Cleveland): "Timmy D, ty vieš, ako ťa vnímam, čo si spravil pre mňa aj celú NBA. Vďaka za úžasnú kariéru!"

DeMarcus Cousins (v NBA od 2010, Sacramento): "Najlepší power forward, čo kedy vstúpil na palubovku."

Dirk Nowitzki (v NBA od 1998, Dallas): "Timmy D., povedz, že to tak nie je!"

Marc Gasol (v NBA od 2008, Memphis): "Z mnohých a rôznych dôvodov vďaka pánovi Timovi Duncanovi. Vždy príkladný, budeš chýbať na palubovkách."

Blake Griffin (v NBA od 2009, LA Clippers): "Gratulácia najlepšiemu power forwardovi v dejinách hry. Bola to naozaj česť. Víťaz nadovšetko."

Mike Conley (v NBA od 2007, Memphis): "Blahoželám Timovi Duncanovi k úžasnej kariére!! Tichý a pokorný, ale na palubovke zabijak a šampión!"

Bruce Bowen (Duncanov spoluhráč v San Antoniu 2001 - 2009): "Niekedy jediné, čo stačí povedať, je vďaka ti. Najlepšiemu príkladu lídra, brata, priateľa."

Mark Cuban (majiteľ Dallasu): "Naštvaný, že sme si ho nemohli uctiť počas vzájomného zápasu. Šťastný, že som mal tak často príležitosť byť svedkom jeho veľkosti."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona