Ohlasy médií na zápas Slovensko - Ukrajina: Bitku sme prehrali, vojna sa iba začala

NETKY.SK • 9 September 2014, 10:34 • 2 min
Ohlasy médií na zápas Slovensko - Ukrajina: Bitku sme prehrali, vojna sa iba začala

BRATISLAVA - Ohlasy médií po skončení zápasu Ukrajina - Slovensko (0:1) v kvalifikácii o postup na ME 2016 vo futbale:

slovakia

left justify in out

Football24 (Ukr.): "Ukrajinská národná zborná vo futbale začala svoju snahu postúpiť na finálový turnaj Euro 2016 nečakanou prehrou. Slováci dosiahli nad modro-žltými tesné víťazstvo. Bitku sme prehrali, ale vojna sa len začala." 

Champion (Ukr.): "Ani 50-tisíc divákov na Olympijskom štadióne nedokázalo inšpirovať ukrajinský tím k lepšiemu výsledku. Ukrajinci robili chyby v obrane, strácali stred poľa a zbytočne prišli o body." 

Segodňa (Ukr.): "Mužstvu nepomohlo ani šťastie v dome brankára Andreja Pjatova, ktorý sa stal v noci pred zápasom tretíkrát otcom. Andrej bol pri pôrode a potom sa vrátil k mužstvu. Ukrajinskí hráči boli zbytočne nervózni. V závere napriek tlaku už nemali sily a ani čas aspoň na vyrovnanie." 

Korrespondent (Ukr.): "Chyby v obrane stáli Ukrajinu body. Hráči si uvedomujú svoje nedostatky. Nedodržali taktické pokyny od trénera." 

Prosport (Ukr.): "Zborná Ukrajiny začala kvalifikáciu prehrou v Kyjeve so Slovenskom. Aj keď v poslednom útoku Pjatov poslal loptu do siete, rozhodca gól neuznal. Škótskemu arbitrovi Thompsonovi boli celý čas sympatickejší hostia." 

Liga Novosti (Ukr.): "Slováci prežili ataky ukrajinského tímu a v prvom polčase dokázali aj prevziať iniciatívu a skórovať. Slovensko malo tiež ďalšie gólové šance." 

UEFA.com: "Slovensko začalo svoje účinkovanie v C-skupine na víťaznej nôte, keď gól Róberta Maka a skvelá defenzíva mu zabezpečili body v Kyjeve. Ján Ďurica a Norbert Gyömbér boli kameňmi v srdci slovenskej obrany." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies