Ohlasy médií na výsledky ankety FIFA: Za Modriča hlasoval aj Messi

NETKY.SK • 25 September 2018, 08:52 • 2 min
Ohlasy médií na výsledky ankety FIFA: Za Modriča hlasoval aj Messi

Londýn - Prinášame vám ohlasy svetových médií na víťazstvo Chorváta Luku Modriča v hlasovaní o najlepšieho hráča podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) za sezónu 2017/2018.

slovakia

left justify in out

skysports.com: "Modrič získal s Realom Madrid tretí titul v Lige majstrov a hral rozhodujúcu úlohu v reprezentácii Chorvátska pri účasti vo finále majstrovstiev sveta. V prejave si uctil chorvátsky tím z roku 1998 na čele s kapitánom Zvonimirom Bobanom, ktorý skončil na MS tretí."

 

independent.co.uk: "Modrič získal prestížne ocenenie v konkurencii Ronalda a Salaha za výkony počas svojej najlepšej sezóny v kariére."

 

marca.com: "Zázrak malého pastiera, ktorý sa dostal až na vrchol sveta. Modrič prekonal v živote veľa prekážok a teraz je najlepší hráč na svete podľa FIFA."

 

mirror.co.uk: "Hviezda Realu Madrid a Chorvátska získala hlavnú cenu pred Cristianom Ronaldom a Mohamedom Salahom."

 

nytimes.com: "Modrič ziskom ceny pre hráča roka podľa FIFA ukončil desaťročnú dominanciu Messiho a Ronalda."

 

vecernji.hr: "Chorvátsky kapitán Luka Modrič je najlepší futbalista na svete! Veľká česť pre Modriča, jeho emotívny príhovor dojal kapitána bronzového tímu z MS 1998 Zvonimira Bobana."

 

novilist.hr: "Aj Messi hlasoval za Modriča a k cene mu gratuloval tiež jeden z najlepších futbalistov všetkých čias Pelé."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona