Ohlasy médií na postup Barcelony: S útočným trojzubcom do Berlína!

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 09:54 • 2 min
Ohlasy médií na postup Barcelony: S útočným trojzubcom do Berlína!

MNÍCHOV - Ohlasy svetových internetových médií na postup hráčov FC Barcelona do finále futbalovej Ligy majstrov 2014/2015, ktorí v semifinálovom dvojzápase zdolali FC Bayern Mníchov 5:3 (3:0 /d/, 2:3 /v/):

slovakia

left justify in out

Marca (Šp.): "S útočným trojzubcom do Berlína! Mať poznatok o tom, že váš súper má najlepšie kontry na svete, ešte neznamená vedieť zastaviť ich. Akokoľvek si nakreslíte rozostavenie hráčov na tabuli, Messi, Neymar a Suárez stále budú tí, ktorí určujú pravidlá hry. Bez ohľadu na to, že súperom je Bayern a Guardiola je futbalový znalec, na zastavenie najlepšieho útoku na svete zatiaľ nikto nič nevymyslel."

El País (Šp.): "Barca eliminovala Bayern a zahrá si vo finále v Berlíne. Keď sa ofenzívne trio Barcelony dostane do hry, je nezastaviteľné. Nemecký tím síce vyhral odvetný súboj, ale knokautovaný bol už dávno pred koncom."

AS (Šp.): "Neymar otvoril dvere do Berlína! Finále číslo osem pre Barcelonu je skutočnosťou."

L´Equipe (Fr.): "Barcelona sa v odvete ani minútu nemusela obávať o postup. Už víťazstvo 3:0 v prvom stretnutí dávalo tušiť, že Katalánci si zahrajú v prvom finále od roku 2011."

Daily Mail (Angl.): "Bayern - Barcelona 3:5! Thomas Müller síce strelil v odvete víťazný gól, ale magické double v podaní Neymara bolo pre Guardiolov Bayern priveľkým sústom."

Frankfurter Allgemeine Zeitung (Nem.): "Rozlúčka Bayernu so cťou. Prehra 0:3 v prvom zápase bola priveľa, ale nemecký majster sa v odvete rehabilitoval solídnym výkonom.“

Bild (Nem.): "Barca bola príliš veľká na to, aby sa stal zázrak! Emocionálny odkaz Pepa Guardiolu znie: O rok si to rozdáme ešte raz."

Gazzetta dello Sport (Tal.): "Guardiola si v odvete zachoval tvár, ale vo finále je Messi."

MF Dnes (ČR): "Bayern v odvete zdolal Barcelonu, ale od postupu bol ďaleko. Lionel Messi a spol. si zahrajú o európsky titul znova po štyroch rokoch."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies