Ohlasy médií: Môžeš spať pokojne, Cleveland

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 09:44 • 2 min
Ohlasy médií: Môžeš spať pokojne, Cleveland

CLEVELAND - Ohlasy severoamerických médií na triumf basketbalistov Clevelandu Cavaliers vo finále NBA nad Golden State Warriors 4:3 na zápasy; mesto Cleveland sa dočkalo titulu v niektorom z veľkých amerických kolektívnych športov prvýkrát od roku 1964:

slovakia

left justify in out

ESPN: "Modlitby vyslyšané. Päťdesiatdvaročné čakanie sa konečne skončilo. Môžeš spať pokojne, Cleveland."

FOX Sports: "Nepravdepodobný comeback proti najúspešnejšiemu tímu základnej časti všetkých čias, vedený márnotratným synom, ktorý sa vrátil domov po ospravedlnenie - pôvabnejšie to už nemôže byť, Cleveland."

Bleacher Report: "Cavaliers sú teraz kráľmi."

New York Times: "Zatracovaný, keď odišiel, oslavovaný, keď sa vrátil. LeBron James v nedeľu dosiahol najúchvatnejší míľnik svojej nadľudskej kariéry, keď priviedol Cleveland Cavaliers k ich prvému titulu v klubovej histórii."

The News-Herald: "LeBron James už nemusí nič. Po dvoch prvenstvách s Miami sa vrátil domov s poslaním a poriadne vyčerpaný dotiahol titul aj do rodného mesta. Suchoty trvajúce 52 rokov sa skončili 19. júna o 22.37."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona