Ohlasy médií: Marekiaro Superstar! Hamšík úradoval

NETKY.SK • 3 Október 2014, 07:37 • 2 min
Ohlasy médií: Marekiaro Superstar! Hamšík úradoval

BRATISLAVA - Ohlasy talianskych internetových médií na víťazstvo SSC Neapol nad Slovanom Bratislava (2:0) vo štvrtkovom zápase I-skupiny Európskej ligy vo futbale:

slovakia

left justify in out

Il Messaggero: "Hamšík ako v minulosti, pozitívne znamenie aj od Higuaína. Hráči Neapola si odvážajú z Bratislavy plný bodový zisk a tréner Benítez získal ďalší dôležitý dôkaz o prebúdzaní sa tímu po ligovom víťazstve nad Sassuolom." 

Gazzetta dello Sport: "Hamšík prorokom vo svojom Neapole, zariadil výhru 2:0 v Bratislave. Benítezovi muži zvíťazili na Slovensku vďaka excelentnému výkonu svojho kapitána, ktorý prvý gól sám strelil a k druhému pomohol hráčovi s prezývkou Pipita. Azúroví sú na čele I-skupiny so 6 bodmi.“ 

Corriere dello Sport: "Hamšík úradoval a Higuaín skóroval po 47 sekundách! Bol to srdcový zápas pre Mareka Hamšíka, prvý proti mužstvu zo Slovenska. Najprv svoj tím poslal do vedenia a v druhom polčase sa asistenciou podpísal pod druhý gól a konečný účet." 

Corriere della Sera: "Hamšík potiahol Neapol k víťazstvu proti svojmu bývalému tímu. Bol hlavným protagonistom víťazstva 2:0 v Bratislave." 

Tuttosport: "Neapol OK! Hamšík a Higuaín vyhrali pre Neapol zápas nad Slovanom. Tento úspech dláždi cestu pre SSC k víťazstvu v skupine. Kríza, zdá da, pominula." 

La Repubblica: "Marekiaro Superstar! Bol pod drobnohľadom očakávaní stoviek fanúšikov Neapola, ktorí pricestovali do Bratislavy, ale aj domácich fans na Pasienkoch. Marek Hamšík ich svojím výkonom nezradil a získal si Rafu Beníteza. Marekiaro je mozog aj duša tímu, ktorý opäť stúpa nahor a má šancu vyhrať skupinu Európskej ligy." 

La Nazione: "Predovšetkým Hamšík. Slovák sa postavil výzve zdolať Slovan najlepšie zo všetkých a zariadil víťazstvo 2:0 v Bratislave. Benítez sa zasa dočkal druhého víťazstva v sérii."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona