Ohlasy médií: Krach, smola a Griezmann

NETKY.SK • 8 Júl 2016, 09:25 • 2 min
Ohlasy médií: Krach, smola a Griezmann

MARSEILLE - Ohlasy médií po štvrtkovom semifinále futbalových ME, v ktorom domáci Francúzi v Marseille zdolali úradujúcich majstrov sveta Nemcov 2:0:

slovakia

left justify in out

L'Équipe (Fr.): "Veľkolepí Blues! Francúzsky tím vo štvrtkovom semifinále eliminoval Nemecko z Eura vďaka dvom gólom Antoina Griezmanna. V ceste za tretím európskym titulom bude v nedeľu stáť Portugalsko."

Le Parisien (Fr.): "Fakt dňa. Semifinále. Nemecko - Francúzsko 0:2. Les Blues konečne zdolali Mannschaft na veľkom turnaji a sú vo finále svojho Eura."

Le Figaro (Fr.): "Blues sa pridali k Portugalsku Cristiana Ronalda vo finále Eura 2016. V eufórii a podporovaný celou krajinou, francúzsky tím môže snívať o treťom európskom titule."

Kicker (Nem.): "Krach, smola a Griezmann - Löwova jedenástka vyradená."

Bild (Nem.): "Smutný večer pre nemeckých futbalových fanúšikov! Najprv sledovali, ako mužstvo utrpelo trpkú prehru s Francúzskom 0:2 v semifinále ME 2016, krátko po dvadsiatej tretej prišiel ďalší des v televízii. Jogi pripustil, že jeho budúcnosť pri tíme je otvorená."

Sport1.de (Nem.): "Tragický koniec pre hrdinov z Ria."

ZDF (Nem.): "#LaMannschaft vraví adieu."

Die Welt (Nem.): "Koniec sna! Nemecko stroskotalo na sebe samom."

The Guardian (V. Brit.): "Francúzsku sa po gólovom double Antonia Griezmanna, ktoré vyradilo Nemecko, splnilo posledné želanie."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies