Ohlasy médií: Hrdinovia sopečného Islandu skrotili Ronalda

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 07:56 • 2 min
Ohlasy médií: Hrdinovia sopečného Islandu skrotili Ronalda

ST. ÉTIENNE - Ohlasy internetových médií na súboj F-skupiny majstrovstiev Európy vo futbale Portugalsko - Island (1:1):

slovakia

left justify in out

Visir (Is.): "Portugalsko - Island 1:1! Historický zápas, historický bod a historický okamih. Na gól Birkira Bjarnasona nikdy nezabudneme."

Morgunsbladid (Is.): "Veľkolepý vstup do majstrovstiev Európy. Je to tá najväčšia vec pre Island od 11. storočia, keď boli napísané ságy."

Pressan.is (Is.): "Erupcia! Hrdinovia sopečného Islandu skrotili Ronalda. Parádne predstavenie islandských hviezd."

Correio da Manha (Portug.): "Island schladil Portugalsko. Chyba Vierinhu stála portugalský národný tím víťazstvo v prvom zápase na ME."

O Jogo (Portug.): "Portugalsko vystrelilo 25-krát, z toho Ronaldo desaťkrát. Portugalsko malo v zápase o 7 striel viac ako ďalšie štyri tímy s najväčším počtom streleckých pokusov na ME: Nemecko, Chorvátsko, Belgicko a Poľsko. A čo z toho?"

Sábado (Portug.): "Po piaty raz zo siedmich príležitostí Portugalsko nepremenilo úvodný zápas na majstrovstvách Európy na víťazstvo. Je to asi osud."

AS (Šp.): "Island uzamkol Cristiana Ronalda."

Süddeutsche Zeitung (Nem.): "Island zmrazil Ronalda. Cristiano Ronaldo vyhral trikrát Ligu majstrov, bol trikrát Futbalista roka FIFA a vždy zostane jedným z najväčších futbalistov. S tímom Portugalska však nikdy neslávil medzinárodný úspech. Zatiaľ jediným zostáva finále na majstrovstvách Európy 2004 proti Grécku."

Footballfeeds: "Ronaldo zamrzol a islandskí futbalisti roztopili srdcia svojich fanúšikov."

UEFA.com: "Birkir Bjarnason sa zaslúžil o historický moment pre Island."

The Guardian (V. Brit.): "Island sa postaral o ďalšiu futbalovú erupciu. Najmenšia krajina, ktorá sa prebojovala na majstrovstvá Európy, si osladila svoj debut bodom, ktorý spustil veľkolepé oslavy nielen v St. Étienne. Z Cristiana Ronalda sršala frustrácia, reagoval malicherne a podráždene ako rozmaznané dieťa."

Blick (Švaj.): "Hviezda FC Bazilej osladila Islandu debut na ME! Brkir Bjarnason sa krásnym gólom zaslúžil o nečakanú deľbu bodov proti Portugalsku."

L´Equipe (Fr.): "Spoznajte islandský zázrak! Island začal na ME tým, že obral Portugalsko o dva body, hoci súper mal 72-percentné držanie lopty. A Maďarsko vedie skupinu."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies