Ohlasy médií: Gala YBB proti zakríknutému Slovanu

NETKY.SK • 19 September 2014, 12:20 • 2 min
Ohlasy médií: Gala YBB proti zakríknutému Slovanu

BERN - Ohlasy švajčiarskych médií na štvrtkové víťazstvo futbalistov Young Boys Bern 5:0 nad Slovanom Bratislava v 1. kole hlavnej fázy Európskej ligy:

slovakia

left justify in out

Berner Zeitung: "Lecjaksov gól spustil gala YB, ktorí presvedčivo vstúpili do Európskej ligy. Pri víťazstve 5:0 nad zakríknutým Slovanom sa Young Boys blysli výborným výkonom." 

20min.ch: "Young Boys zvíťazili jasne 5:0, ale nechýbalo pri tom trochu šťastia - Slováci tri razy trafili konštrukciu bránky. Bernčania dosiahli najvyšší domáci triumf v kontinentálnych pohároch v klubovej histórii. Dosiaľ ním bol úspech 4:0 proti Banants z roku 2007." 

Blick: "Domáci mali na Stade de Suisse všetko pod kontrolou. Hostia toho - až na tri strely do konštrukcie - ukázali len málo. YB v porovnaní s nimi hrali vpredu rýchlo, nebezpečne kombinovali a nepretržite dostávali slovenskú obranu do veľkých problémov. Vysoké víťazstvo je zaslúžené." 

Basler Zeitung: "Festival YB proti Slovanu. V pokluse zvíťazili 5:0. Mali aj šťastie, ktoré hosťom najmä v prvom polčase chýbalo." 

Football.ch: "Lecjaks rýchlym gólom v 4. min nasmeroval YB na správnu cestu. V 29. a 63. min sa k nemu pridali kvalitne hrajúci Steffen a Nuzzolo. V záverečnej fáze trafili aj obaja ´žolíci´ Nikci a Hoarau. Domáci väčšinu zápasu držali Slovan v šachu. Útoky hostí sa napospol končili skôr, než mohli byť hrozbou. Jediné šance Bratislavčanov vyvstali zo striel z diaľky."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies