Ohlasy médií: Djokovič je opäť kráľom wimbledonskej trávy

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 08:44 • 2 min
Ohlasy médií: Djokovič je opäť kráľom wimbledonskej trávy

LONDÝN - Ohlasy svetových médií na triumf srbského tenistu Novaka Djokoviča vo finále mužskej dvojhry na prestížnom Wimbledone:

slovakia

left justify in out

Blic (Srb.) "Novak je opäť kráľom wimbledonskej trávy. V historickej tabuľke po zisku deviateho grandslamového titulu predstihol takých velikánov, akými boli Jimmy Connors, Ivan Lendl a Andre Agassi."

 

Kurir (Srb.): "Chladnokrvný Novak píše históriu. Opäť ovládol Wimbledon po finálovom triumfe nad Federerom."

 

Blick.ch (Švajč.): "Škoda, Roger. Vo finále Wimbledonu sa musel opäť skloniť pred umením svetovej jednotky Novaka Djokoviča."

 

Reuters (Angl.): "Djokovič získal tretí wimbledonský titul. Vo finále naplno predviedol svoje akrobatické majstrovstvo. Po druhom dejstve dokázal hodiť za hlavu sedem nepremenených setbalov a prekazil Federerovi cestu za rekordným ôsmym titulom."

 

AP (USA): "Novak Djokovič mal v dueli s Rogerom Federerom opäť navrch. Obhajca wimbledonského titulu si poradil s grandslamovým rekordérom v štyroch setoch."

 

Gazzetta dello Sport (Tal.): "Federerovi sa rozplynul sen o ôsmom wimbledonskom titule. Z tretieho triumfu sa tešil Djokovič."

 

Marca (Šp.): "Djokovič tretíkrát dobyl Wimbledon a získal deviatu grandslamovú trofej."

 

L'Equipe (Fr.): "Djokovič zostáva kráľom trávy. rovnako ako vlani pokoril vo wimbledonskom finále Federera."

 

Bild (Nem.): "Boris Becker urobil z Novaka Djokoviča kráľa Wimbledonu. Jeho zverenec obhájil titul z vlaňajška. Tridsať rokov po svojom prvom wimbledonskom triumfe zažil Becker na posvätnej tráve ďalšie magické chvíle, tentokrát ako tréner."

 

idnes.cz (ČR): "Djokovič obhájil titul vo Wimbledone, vo finále najslávnejšieho grandslamu zdolal rovnako ako vlani Federera."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies