Ohlasy médií: Andy Murray zvládol premiérovú pozíciu favorita

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 09:15 • 2 min
Ohlasy médií: Andy Murray zvládol premiérovú pozíciu favorita

Wimbledon 10. júla (TASR) - Ohlasy médií a tenisových osobností na víťazstvo Brita Andyho Murrayho nad Kanaďanom Milošom Raoničom 6:4, 7:6 (3), 7:6 (2) v nedeľňajšom finále dvojhry mužov na grandslamovom turnaji vo Wimbledone:

slovakia

left justify in out

Wimbledon.com: "Emotívna oslava Murrayho tímu."

 

BBC: "Murray získal druhý titul vo Wimbledone."

 

Sky Sports: "Murray dosiahol slávu vo Wimbledone."

 

CNN: "Andy Murray získal grandslamový titul číslo 3."

 

USA Today: "Andy Murray zdolal Miloša Raoniča vo finále Wimbledonu."

 

ESPN: "Andy Murray premiérovo v pozícii favorita zvládol finále Wimbledonu."

 

Boris Becker, trojnásobný miestny šampión: "Akonáhle dosiahnete prvý triumf, vždy je miesto na ďalšie. Má 29 rokov a je na vrchole kariéry, takže som si istý, že má pred sebou viac grandslamových trofejí."

 

Lleyton Hewitt, miestny šampión z roku 2002: "Vždy sa snaží zlepšovať. Naozaj mám za neho radosť, obetoval veľa, teraz môže prísť zaslúžené uvoľnenie."

 

Tim Henman, štvornásobný miestny semifinalista: "Nesklamal v žiadnom ohľade, prežil krásne vyvrcholenie krásnych dvoch týždňov. V oboch tajbrejkoch viedol 5:0, mal skvelú úspešnosť prvého podania, spravil iba deväť nevynútených chýb. Využil všetky schopnosti, aby eliminoval Raoniča."

 

Pat Cash, miestny šampión z roku 1987: "Absolvoval takmer bezchybný turnaj. Zaváhal akurát v jednom sete proti Tsongovi, ako často sa niečo také podarí?"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona