Ohlasy kanadských médií: Bouchardová pozdvihla kanadský tím na novú úroveň

NETKY.SK • 21 Apríl 2014, 18:33 • 2 min
Ohlasy kanadských médií: Bouchardová pozdvihla kanadský tím na novú úroveň

BRATISLAVA - Ohlasy kanadských médií na víťazstvo tenistiek z tejto krajiny nad Slovenkami 3:1 v Québec City vo víkendovom stretnutí play-off o svetovú skupinu Pohára federácie 2015 reprezentačných družstiev žien:

slovakia

left justify in out

Toronto Sun: "Eugenie Bouchardová pozdvihla Kanadu na novú fedcupovú úroveň. Nezastavili ju ani dva výkony, ktoré na jej pomery boli len tak-tak. Počas predmetného týždňa mohla získať titul v Kuala Lumpure či uspieť budúci týždeň v Stuttgarte, ale dala prednosť reprezentovaniu krajiny. Ľudia to ocenia." 

 

The Canadian Press: "Eugenie Bouchardová nebola nadšená svojou hrou, ale viac ako šťastná z konečného výsledku, keďže pomohla kanadskému ženskému tenisu dostať sa do nových sfér." 

 

Yahoo Sports Canada: "Pre väčšinu to po sobote vyzeralo ako hotová vec, pretože keď išlo do tuhého, Genie Bouchardová zabrala. Napokon to ani v nedeľu nebola rutina, ale 20-ročná Montrealčanka sa cez to dostala a zabezpečila Kanade miesto vo svetovej skupine. Stalo sa to prvý raz v histórii pri tomto formáte Fed Cupu." 

 

Le Journal de Montreal: "Kanada napísala novú kapitolu histórie Fed Cupu. Po sobote vďaka dvom víťazstvám mala situáciu pod kontrolou a hneď v úvodnom nedeľňajšom zápase zatĺkla posledný klinec do slovenskej rakvy. Premiéru medzi elitou absolvuje vo februári a Bouchardová bude pri tom. Možno... Upozornila totiž, že je priskoro na posúdenie, či to bude zapadať do jej programu." 

 

QMI Agency: "Kanada sa prvý raz od roku 2006 vráti do Top 10 fedcupového renkingu krajín. Medzi elitnou osmičkou si zahrá premiérovo od zavedenia terajšieho formátu v sezóne 2005." 

 

Tennis Canada: "Nový fedcupový vrchol. Od sezóny 2000 sme absolvovali veľa výjazdov do Latinskej Ameriky v snahe uspieť: Brazília trikrát, Kolumbia tiež tri razy, Mexiko a Uruguaj zhodne vo dvoch prípadoch, k tomu Argentína a Paraguaj... Všetko s cieľom zahrať si na najvyššej úrovni súťaže, v ktorej v tejto sezóne štartovalo 95 krajín. Pripomienka slúži na to, aby sme si lepšie uvedomili význam tohto víkendového triumfu. Neprišiel by bez rozkvitajúceho pozoruhodného talentu Eugenie Bouchardovej."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies