OH Rio: James Rodríguez neposilní Kolumbiu

NETKY.SK • 20 Máj 2016, 15:09 • 2 min
OH Rio: James Rodríguez neposilní Kolumbiu

MADRID - Krídelník španielskeho futbalového Realu Madrid James Rodríguez sa nepredstaví v drese Kolumbie na augustových olympijských hrách v Riu de Janeiro.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný najlepší strelec MS 2014 bude namiesto toho reprezentovať svoju krajinu na storočnicovom turnaji Copa América v USA (3. - 26. júna). Na OH sú národné výbery poskladané takmer výlučne z hráčov do 23 rokov, v každom tíme sa môžu nachádzať len traja starší futbalisti.


"James mal súkromný rozhovor s realizačným tímom reprezentácie a rozhodli sa, že ho nominujú na Copa América. Je to pochopiteľné. Bolo by veľmi ťažké mať ho na obidvoch turnajoch. James je fenomén, slávny hráč a výnimočný človek," povedal prezident Kolumbijskej futbalovej federácie (FCF) Ramón Jesurún, citoval ho napríklad portál FourFourTwo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies