Odvykanie od cigariet je horšie ako skončiť s drogami, tvrdí Keith Richards

NETKY.SK • 15 Február 2019, 08:10 • 2 min
Odvykanie od cigariet je horšie ako skončiť s drogami, tvrdí Keith Richards

BRATISLAVA - Anglický gitarista Keith Richards sa snaží prestať s fajčením.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatpäťročný člen kapely The Rolling Stones pre magazín Mojo uviedol, že je to náročnejšie ako prestať s užívaním heroínu. "Skúšam to, no zatiaľ neúspešne. Lou Reed tvrdil, že náročnejšie je opustiť nikotín ako heroín a mal pravdu. Keď sa snažíte prestať brať heroín, je to peklo, no trvá to kratšie. Cigarety sú vždy niekde okolo vás. Jednoducho si jednu vezmem a zapálim si bez toho, aby som o tom premýšľal," povedal hudobník, ktorý dodal, že už fajčí oveľa menej cigariet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mojo April issue!

Príspevok, ktorý zdieľa Keith Richards (@officialkeef),

 


The Rolling Stones vznikli v roku 1962. V súčasnosti vo formácii pôsobia okrem Richardsa aj Mick Jagger, Charlie Watts a Ronnie Wood. Niekoľkonásobní držitelia Grammy majú na konte hity ako (I Can't Get No) Satisfaction, Wild Horses, Brown Sugar, Paint It Black, Jumpin' Jack Flash, Street Fighting Man, Honky Tonk Women, You Can't Always Get What You Want, Gimme Shelter, Angie či Start Me Up. Podľa odhadov predali viac ako 250 miliónov kópií nahrávok. Desať ich štúdioviek je v rebríčku 500 najlepších albumov všetkých čias podľa magazínu Rolling Stone a v roku 2004 kapelu tento magazín zaradil na štvrtú priečku rebríčka 100 najlepších interpretov všetkých čias. V roku 1989 ich uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy. V decembri 2016 vydali zatiaľ posledný album Blue & Lonesome, ktorý dobyl UK Chart. Richards má na konte aj tri sólové štúdiovky.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toronto... here we come on June 29th at Burl’s Creek. Looking forward to coming back!

Príspevok, ktorý zdieľa Keith Richards (@officialkeef),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies