Odvoz odpadu bude v Bratislave počas Veľkej noci prebiehať v upravenom režime

NETKY.SK • 27 Marec 2018, 15:29 • 2 min
Odvoz odpadu bude v Bratislave počas Veľkej noci prebiehať v upravenom režime

BRATISLAVA – V Bratislave bude prebiehať odvoz odpadu počas veľkonočných sviatkov v upravenom režime. Na Veľkonočný pondelok (2.4.) nebude prebiehať odvoz zmesového komunálneho ani triedeného odpadu. Odvoz bude presunutý na utorok (3.4.). Ďalšie odvozy prebehnú vždy s jednodenným posunom. TASR o tom informovala hovorkyňa mestskej spoločnosti Odvoz a likvidácia odpadu (OLO) Beáta Humeniková.

slovakia

left justify in out

Na Veľký piatok (30.3.) bude odvoz odpadu prebiehať bez zmien podľa harmonogramu. Zberný dvor na Starej Ivanskej ceste 2 však bude zatvorený na Veľký piatok a aj na Veľkonočný pondelok. OLO zároveň v týchto dňoch upozorňuje na falošných smetiarov, takzvaných vinšovníkov, ktorí sú oblečení vo falošných zeleno-oranžových uniformách a od ľudí žiadajú peňažnú pozornosť.

 

"Spoločnosť OLO sa od týchto aktivít aj osôb dištancuje a upozorňujeme, že naši pracovníci majú takúto činnosť zakázanú a v žiadnom prípade od občanov nepýtajú peňažnú hotovosť ani iné dary," povedala Humeniková. Pracovníkov OLO môže verejnosť spoznať podľa sivo - oranžových uniforiem s logom OLO. Tie sú zladené s farbou zberného vozidla a zároveň aj s logom spoločnosti.

 

V prípade, ak niekto falošných smetiarov stretne, mestská firma odporúča nič im nedávať a kontaktovať zákaznícke centrum OLO telefonicky na 02/50110111 alebo mailom na podnety@olo.sk. Verejnosť môže pomôcť identifikovať falošných smetiarov fotografiou, prípadne identifikáciou automobilu, ktorým sa priviezli.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies