Odvolil už aj jeden z kandidátov na primátora mesta pod Urpínom Ján Nosko

NETKY.SK • 15 November 2014, 14:05 • 2 min
Odvolil už aj jeden z kandidátov na primátora mesta pod Urpínom Ján Nosko

BANSKÁ BYSTRICA - Na Základnej umeleckej škole Jána Cikkera v Banskej Bystrici dnes dopoludnia odvolil už aj riaditeľ Detskej fakultnej nemocnice Ján Nosko, ktorý kandiduje na post banskobystrického primátora ako nezávislý s politickou podporou strán Smer-SD, SDKÚ-DS, SNS a SMS. Do volebnej miestnosti prišiel s manželkou a zdravotne postihnutou dcérou.

slovakia

left justify in out

 "Dnešný deň prežijem v kruhu svojej rodiny. Podporiť ma prišiel aj môj syn s dvojročným vnúčikom, ktorí žijú v Bratislave. Budeme doma, uvidíme ešte podľa počasia. Možno sa pôjdeme prejsť na námestie alebo do skanzenu Múzea SNP," reagoval Nosko na otázku TASR, aký má program do zatvorenia volebných miestností. Na výsledky komunálnych volieb v meste pod Urpínom bude večer čakať v jednej z banskobystrických reštaurácií v centre mesta.
      

Voliči v Banskej Bystrici si dnes vyberajú spomedzi 15 kandidátov na primátora. Taký rekordný počet kandidátov nemá v týchto komunálnych voľbách žiadne krajské mesto na Slovensku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona