Odvolávanie Figeľa bude pokračovať v piatok

NETKY.SK • 16 Apríl 2015, 19:27 • 2 min
Odvolávanie Figeľa bude pokračovať v piatok

BRATISLAVA – Dvadsať poslancov má ešte prehovoriť v rozprave k odvolávaniu podpredsedu NR SR Jána Figeľa z funkcie.

slovakia

left justify in out

Okrem nich na záver chce prehovoriť aj predseda KDH Figeľ, ktorý ako podpredseda NR SR sa môže do rozpravy prihlásiť kedykoľvek. Návrh na odvolanie podal v stredu večer Smer-SD. Rozprava sa začala ešte v stredu a pokračovala do 22:00. Vo štvrtok poslanci o návrhu Smeru-SD rokovali od 9:00. Schôdzu prerušili o 19:00. Pokračovať budú opäť v piatok ráno. 

 

Figeľovo odvolanie navrhli poslanci Smeru-SD, podľa premiéra Roberta Fica problémy Váhostavu spôsobili pohľadávky zo zmlúv, ktoré boli podpísané za čias, keď Figeľ viedol ministerstvo dopravy. Opozícia jednotne návrh na Figeľovo odvolanie odmietla. Hnutie OĽaNO podľa predsedu Igora Matoviča stiahne všetkých svojich nominantov z funkcií, ak Smer odvolá Figeľa z postu podpredsedu NR SR. Rovnako predseda strany Most-Híd Béla Bugár potvrdil, že aj poslanci za jeho stranu sa vzdajú funkcií predsedov výborov národnej rady. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona