Odvetný zápas Slovanu proti PAOK zrejme neodvysiela žiadna slovenská stanica

NETKY.SK • 28 August 2019, 13:27 • 2 min
Odvetný zápas Slovanu proti PAOK zrejme neodvysiela žiadna slovenská stanica

BRATISLAVA - Na oficiálnom webe Slovanu Bratislava sa v dnešných hodinách objavila smutná správa. Odvetný zápas nášho slovenského majstra proti gréckemu PAOK Solún sa bude vysielať len prostredníctvom internetového prenosu.

slovakia

left justify in out

Futbalový klub informuje svojich fanúšikov, že aj naďalej vyvíja maximálny snahu, aby si slovenský divák mohol veľký futbalový zápas pozrieť na niektorej zo slovenských staníc. Momentálna situácia však nevyzerá veľmi pozitívne. Posledná ponuka, ktorú poslala slovenská strana do Grécka bola zaznamenaná v utorok, avšak druhá strana je aj naďalej rozhodnutá, že televízne práva predať nechce. 

 

img

 

Stanovisko gréckej strany znie, že prenos bude v Grécku aj na Slovensku ponúknutý len prostredníctvom tzv. "pay-per-view" platformy PAOK TV. V praxi to znamená, že každý záujemca o prenos si po zaplatení poplatku 4,99 € môže pozrieť zápas prostredníctvom internetového prenosu na PAOK TV.

 

Link na priamy prenos odvetného zápasu: https://tv.paokfc.gr/en/video/paok-fc-sk-slovan-bratislava-live

 

Na stránke je potrebné vyplniť registráciu a až následne sa môžete prihlásiť. Prenos sa spustí po zaplatení stanoveného poplatku  4,99 €. Klub ďalej upozorňuje, že zo zápasu nemôže vysielať ani prostredníctvom streamu, pretože aj na ten sa práva vzťahujú. 

 

img

 

„Veľmi nás mrzí, ako sa zachovala grécka strana, ktorá aj napriek viacerým ponukám neposkytla na Slovensko televízne práva. Klub urobil v tejto veci skutočne maximum, inicioval ďalšie a ďalšie ponuky na zakúpenie televíznych práv, no Gréci sa jednoducho rozhodli, že ich nepredajú. "

 

img

 

"Verím, že aj teraz bude platiť, že SPOLU SME SLOVAN a spoločne vydáme zo seba všetko, aby sme dosiahli želaný úspech. Či už nás prídete podporiť osobne do Solúnu alebo budete držať palce prostredníctvom internetového prenosu, tak vaša podpora bude opäť veľmi dôležitá," vyhlásil generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies