Odveta z Oktagonu naplánovaná na FNC4! Veľké mená si to rozdajú v boxe.

NETKY.SK • 23 Marec 2023, 13:4 • 2 min
Odveta z Oktagonu naplánovaná na FNC4! Veľké mená si to rozdajú v boxe.

Organizácia Fight Night Challenge oznámila ďalší atraktívny duel, v ktorom sa stretne MMA zápasník Marek Bartl, ktorého v boxe preverí Karol Ryšavý. Pôjde o odvetu, ktorá už raz bola na pláne.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Obaja sa stihli stretnúť v MMA súboji v júni 2021 na Oktagon 25. V zápase zvíťazil na body po atraktívnom priebehu borec zo Spartakus Fight Gym Trnava Karol Ryšavý. Odveta dvoch ikonických zápasníkov najväčšej česko-slovenskej organizácie sa mala konať v inej disciplíne, a teda v boxe už na turnaji FNC3. Ryšavý, ale pred duelom utrpel v súboji s Vladom Lengálom na turnaji Fabriq MMA nepríjemné zranenie, ktoré ho do boja s Bartlom nepustilo.

 

V ringu jedinečnej organizácie ho pred koncom roka 2022 nahradil Robo Pukač. Pred gala FNC 4, ktoré sa bude konať 13.mája v Trnave je naplánovaná očakávaná odveta znova. Tá môže byť znova okorenená aj faktom, že sa obaja pred ich prvým stretom v MMA poriadne doťahovali na sociálnych sieťach.

 

Organizácia už potvrdila, že na karte FNC 4 sa stretne Rytmus s Petrom Knížem. Attila Végh sa postaví proti bývalému borcovi UFC Ericovi Spicelymu. Z celebritných dvojíc bol oznámený duel Barona so zabávačom Adamom Bergerom a ďalšie súboje v tomto smere sú podľa organizácie naplánované na oznámenie v najbližších dňoch. Aj preto sa oplatí sledovať instagramový účet organizácie pravidelne.

 

Lístky na turnaj Fight Night Challenge 4 sú dostupné v sieti predpredaj.sk. PPV si fanúšikovia budú môcť užiť prostredníctvom kvalitnej platformy na Oktagon.tv.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona