Odveta Nate Diaz proti Conorovi McGregorovi môže byť hlavným zápas na UFC 200

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 11:57 • 2 min
Odveta Nate Diaz proti Conorovi McGregorovi môže byť hlavným zápas na UFC 200

LOS ANGELES - MMAFighting.com písalo na svojich stránkach, že UFC pracuje na tom aby mohlo dať dokopy odvetu Nate Diaza a Conora McGregora. Stránka sa odvoláva na vnútorne zdroje. Odveta by bola tak isto ako naposledy vo vyššej váhe ako v ktorej McGregor zvyčajne nesúťaží, ale zasa takto určite neriskuje svoj majstrovský opasok.

slovakia

left justify in out

Dvaja zápasníci si spolu zmerali sily na začiatku mesiaca na hlavnom zápase UFC 196. V prvom kole jasne dominoval McGregor, nekompromisne si išiel za víťazstvom a chcel rýchlo knokautovať svojho súpera. Lenže v druhom kole ho so svojím tvrdým štýlom prekvapil Diaz. McGregorove útoky nezaberali na tvrdej hlave Američana. V jednom momente potom zaútočil Diaz, jeho rany boli presné a účinné. Zmetený Ír zaútočil na nohy Diaza, ale Diaz je na zemi "doma" nakoľko je držiteľom čierneho pásu v Brazílskom Jiu Jitsu ktoré sa zameriava práve na boj na zemi. 

 

Tam ho potom pekne nalákal do pasce a ukončil ho škrtením. Na promovanie zápasu bolo vtedy iba 11dní, ale dokázali predať viac ako jeden milión pay-per-view povolení na sledovanie. S týmto počtom sa UFC 196 stalo tretím najväčším podujatím v histórií čo sa týka predaja lístkov. McGregor hneď po zápase vyhlásil, že by chcel zápasiť na jubilejnej UFC 200. Prvé správy boli o tom, že by mal obhajovať svoj titul proti Josemu Aldovi alebo prvému vyzývateľovi v poradí Frankiemu Edgarovi. Lenže ako je známe UFC je tak trocha o biznise, takže lukratívnejším zápasom by bola odveta proti Diazovi. Tak za pár dní sa to určite dozvieme.

 

Z programu UFC 200 sú zatiaľ známe iba plány manažmentu UFC, intenzívne sa pracuje na zápasoch Cain Velasquez proti Travisovi Brownovi v ťažkej váhe a Gegard Mousasi proti Derekovi Brunsonovi v strednej váhe. Toto nie sú zatiaľ oficiálne informácia ale sú z vnútorných zdrojov ktoré sa zväčša potvrdia. UFC 200 je v pláne 9. júla v Las Vegas v T-mobile Aréne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies