Odvážny šofér jazdil na aute bez značiek a navyše opitý

NETKY.SK • 22 Jún 2014, 12:25 • 2 min
Odvážny šofér jazdil na aute bez značiek a navyše opitý

BRATISLAVA/ŽILINA - Jazdil opitý a navyše na aute bez evidenčných čísiel, vyslúžil si obvinenie. Ako agentúru SITA informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, polícia obvinila 34-ročného muža z okresu Liptovský Mikuláš z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

slovakia

left justify in out

Vodiča Jeepu s prívesným vozíkom bez evidenčných čísel zastavila v sobotu 21. júna popoludní policajná hliadka na ceste v obci Hybe (okres Liptovský Mikuláš). Počas kontroly muž nafúkal 1,42 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 2,96 promile. Poverený príslušník skrátené vyšetrovanie skončil a spis predloží prokurátorovi aj s návrhom na podanie obžaloby na obvineného muža. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.

 

Polícia opäť apeluje na vodičov, aby jazdou pod vplyvom alkoholu neohrozovali svoj život a životy ostatných účastníkov cestnej premávky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies