Odvážny podnikateľský plán! Nahnevaný Mexičan ide vyrábať toaletný papier značky Trump

NETKY.SK • 1 Jún 2017, 09:00 • 2 min
Odvážny podnikateľský plán! Nahnevaný Mexičan ide vyrábať toaletný papier značky Trump

MEXIKO - Mexický podnikateľ, ktorého urazili výroky amerického prezidenta Donalda Trumpa na adresu Mexičanov, využil možné opomenutie amerického magnáta v oblasti ochranných známok.

slovakia

left justify in out

Firemný právnik Antonio Battaglia uvedie na trh pod značkou "Trump" toaletný papier. Reklama ho uvádza heslami "mäkkosť bez hraníc" a "toto je múr, za ktorý zaplatíme".

 

Mexický inštitút priemyselného vlastníctva udelil Trumpovej spoločnosti ochranné známky v takých sektoroch, ako sú stavebníctvo, hotely, cestovný ruch, nehnuteľnosti či finančné služby. Spoločnosť The Trump Organization sa však nezaťažovala získaním ochrannej známky pre takú vec, ako je toaletný papier.

 

Battaglia získal ochrannú známku na toaletný papier Trump v októbri 2015 a prvé balíčky by mali vyjsť z výrobných liniek neskôr v priebehu tohto roka.

 

Právnik spoločnosti The Trump Organization nereagoval na telefonáty a e-maily, aby sa k tejto veci vyjadril.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies