Odvážna Heidi Klum: Zachránila svojho syna a dve opatrovateľky!

NETKY.SK • 2 Apríl 2013, 13:00 • 2 min
Odvážna Heidi Klum: Zachránila svojho syna a dve opatrovateľky!

LOS ANGELES - Nemecká supermodelka Heidi Klum počas dovolenky na Havaji pomohla zachrániť svojho sedemročného syna Henryho a dve opatrovateľky, ktoré vlna stiahla pod vodu. Spolu s ňou topiacim pomáhal aj jej bodyguard a zároveň partner Martin Kristen.

slovakia

left justify in out

"Veľká vlna nás stiahla do oceánu. Samozrejme, ako matka som sa veľmi bála o svoje dieťa a o všetkých ostatných vo vode," vyjadrila sa Klum. "Henry je dobrý plavec a dokázal odplávať späť na pevninu. Podarilo sa nám všetkých dostať do bezpečia," dodala. Portál Etonline.com zverejnil exkluzívne fotografie modelky, ktorá z vody vyťahuje jednu z opatrovateliek, či jej partnera lapajúceho po dychu na pláži.

Tridsaťdeväťročná supermodelka, moderátorka, módna návrhárka a podnikateľka Heidi Klum sa stala známou zásluhou fotenia pre plavkové číslo magazínu Sports Illustrated a práce pre svetoznámu značku spodnej bielizne Victoria's Secret, pričom jedným z "anjelov" sa stala ako prvá Nemka v histórii. Vo Victoria's Secret pôsobila 13 rokov - odišla v roku 2010 so slovami, že všetky dobré veci sa raz musia skončiť. Okrem účinkovania v desiatkach reklamných kampaní sa jej tiež darí ako moderátorke a porotkyni súťaže Project Runway a ukázala sa aj v niekoľkých filmoch. Pravidelne sa objavovala v rebríčkoch najlepšie zarábajúcich modeliek magazínu Forbes, no vlani ju doň nezaradili napriek zárobku 20 miliónov dolárov, s ktorým by jej patrilo druhé miesto za Gisele Bündchen. Ako dôvod uviedli, že už je "viac podnikateľkou a mediálnou osobnosťou než modelkou". V januári 2012 po siedmich rokoch stroskotalo jej manželstvo s anglickým spevákom Sealom, s ktorým vychovala štyri deti. Tri z nich majú spolu, najstaršia Leni je z modelkinho predchádzajúceho vzťahu s niekdajším magnátom Formuly 1 Flaviom Briatorem. Dievčatko si však Seal počas ich manželstva adoptoval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona