Odstúpil vydavateľ Biebera či Rihanny. Obvinili ho zo sexuálneho obťažovania

NETKY.SK • 1 December 2017, 06:44 • 2 min
Odstúpil vydavateľ Biebera či Rihanny. Obvinili ho zo sexuálneho obťažovania

LONDÝN - Obvinenia zo sexuálneho obťažovania sa nevyhli ani jednému z dvoch zakladateľov hudobného vydavateľstva Def Jam, ktoré vydáva či v minulosti vydávalo interpretov ako Justin Bieber, Rihanna, Jay-Z či Alessia Cara. Šesťdesiatročný Ruseell Simmons, ktorý Def Jam založil v roku 1984 s Rickom Rubinom, na obvinenia reagoval odstúpením zo všetkých spoločností, kde figuroval.

slovakia

left justify in out

Simmonsa obvinila z obťažovania a sexuálneho predátorstva herečka a scenáristka Jenny Lumet. Zakladateľ Def Jam ju mal v roku 1991 proti jej vôli odviezť ku sebe domov, kde spolu mali sex. Lumet síce Simmonsa neobviňuje priamo zo znásilnenia, uvádza však, že so sexom súhlasila preto, lebo sa bála, čo by sa dialo, keby odmietla.

Herečkine spomienky na danú noc sú "úplne iné ako moje spomienky", reagoval Simmons na obvinenia. Zároveň sa ale ospravedlnil za to, že konal "bezmyšlienkovito a necitlivo" a oznámil, že odchádza zo všetkých svojich firiem vrátane Def Jam.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies