Odrieknuté a zrušené lety vyvolali v Barcelone pobúrenie pasažierov na letisku

NETKY.SK • 2 Júl 2016, 16:23 • 2 min
Odrieknuté a zrušené lety vyvolali v Barcelone pobúrenie pasažierov na letisku

BARCELONA - Dramatickú situáciu, ktorá sa dnes vyvinula na letisku v Barcelone kvôli omeškaniu a odrieknutiu viacerých letov nízkorozpočtovej leteckej spoločnosti Vueling, upokojil až príchod mužov zákona.

slovakia

left justify in out

Pobúrení pasažieri tu predtým hlasito protestovali a požadovali vrátenie peňazí.

 

Pred okienkami sa tvorili dlhé fronty, v ktorých stáli početné rodiny s deťmi.

Informácie prinieslo internetové vydanie periodika La Vanguardia.

 

 

Za chaos, ktorý sprevádzal otvorenie hlavnej dovolenkovej sezóny sa ospravedlnil hovorca spomínanej spoločnosti, ktorý súčasne ubezpečil,. že sa pracuje na dobrom riešení pre všetkých zainteresovaných.

 

Nezmienil sa však ani o príčinách asi tucta zrušených letov, okrem iného do Paríža, Londýna či Malagy, ani o dôvodoch mnohých omeškaní až o štyri hodiny. Vo všeobecnosti spomenul iba "operatívne problémy", informovala tlačová agentúra DPA.

 

V dcérskej spoločnosti zoskupenia International Airlines Group (IAG), ktorej súčasťou sú aj British Airways a španielska Iberia, sa problémy vyskytli opakovane už v uplynulých týždňoch. Fámy o údajom štrajku zamestnancov, však hovorcovia spoločnosti dementovali.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona