Odporné: Matka dovolila svojmu novému manželovi znásilňovať jej dcéru (15), ešte mu radila aj sexuálne polohy

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 17:46 • 2 min
Odporné: Matka dovolila svojmu novému manželovi znásilňovať jej dcéru (15), ešte mu radila aj sexuálne polohy

NEW YORK – Otrasné! Toto slovo dokonale charakterizuje prípad, ktorý sa stal v americkom štáte Pensylvánia.

slovakia

left justify in out

Misty Machinshok (33), matka 15 a 11-ročných dcér, sa zoznámila so svojím budúcim manželom Garym (29) na zoznamke určenej pre sex na jednu noc. Niekoľkokrát boli spolu na rande a rozhodli sa vziať.

 

Pätnásťročná dcéra odvtedy zažila neopísateľné peklo. Gary Maschinshok sa totiž priznal, že svoju nevlastnú dcéru znásilňoval takmer každý deň po celý rok 2013.

 

Prípad je však omnoho desivejší a nechutnejší ako sa na prvý pohľad zdá. Pri sexuálnom akte medzi Garym a jeho nevlastnou dcérou asistovala jej matka Misty, ktorá svojej dcére po celý čas držala ruky a neskôr aj svojmu manželovi radila, v akej polohe majú súložiť, aby jej dcéra otehotnela.

 

Na súde to Misty obhajovala tým, že chcela mať ďalšie deti, ale už nemohla otehotnieť. Súd poslal Misty na 30 rokov do väzenia. Gary na svoj rozsudok stále čaká. Možno dostane ešte vyšší trest, pretože údajne znásilňovaj aj mladšiu nevlastnú dcéru, ktorá má iba 11 rokov.

 

Všetkých prekvapil aj dedko obete, otec Misty, ktorý si myslí, že nešlo o taký strašný čin a trest pre jej dcéru je prehnaný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies