Odporcovia vakcín plánujú ďalší protest pred Úradom vlády!

NETKY.SK • 3 August 2021, 09:43 • 2 min
Odporcovia vakcín plánujú ďalší protest pred Úradom vlády!

BRATISLAVA - Po posledných protestoch v Bratislave sa demonštranti plánujú opäť stretnúť. Protest je pripravovaný na tento štvrtok.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Protesty proti očkovaniu sa darí organizovať prostredníctvom internetových skupín na sociálnych sieťach. Nová výzva na protest na seba nenechala dlho čakať.  Organizátori vyzývajú na účasť na demonštrácii vo štvrtok. Oznámili, že majú dokonca zabezpečenú dopravu pre potenciálnych účastníkov. Budú ich zvážať z viacerých miest Slovenska. „Mobilizujte sa každý!!! Šoféri áut, motoriek, autobusov, traktorov, nákladných áut, miešačiek, JEDNODUCHO VŠETCI!“ vyzývajú vo viacerých skupinách na Facebooku. Demonštrácie v Bratislave sa majú konať pred Úradom vlády.

 

img

 

Súvisiaci článok: Minister vnútra obhajuje štvrtkový zásah polície počas demonštrácie. Tvrdý zásah voči antivaxerom by iba vyeskaloval napätie, tvrdí

 

Minulotýždňový protest sa ocitol v centre kritiky pre osemhodinové blokovanie centra mesta. Podľa polície však piatkové protesty prebiehali pokojne. Policajný prezident Kovařík povedal, že ľudia si na podobné akcie, keď bude paralyzovaná doprava počas celého dňa, musia zvyknúť, pretože demonštrácie sú v demokratických krajinách bežné. 

 

img

 

Prečítajte si: Kovařík obhajuje zásah polície počas protestov. Občanom odkázal, aby si na demonštrácie jednoducho zvykli!

 

„O pripravovanom protestnom zhromaždení vieme a náš postup koordinujeme s ostatnými bezpečnostnými zložkami, predovšetkým s Krajským riaditeľstvom Policajného zboru v Bratislave,“ informovala, podľa Nového času, hovorkyňa Mestskej polície Barbora Krajčovičová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies