FOTO Odporcovia islamizácie Európy sa schádzajú v Bratislave

NETKY.SK • 12 September 2015, 15:00 • 2 min
FOTO Odporcovia islamizácie Európy sa schádzajú v Bratislave

BRATISLAVA - V Bratislave dnes protestujú proti islamizácii Európy a imperializmu USA. Celonárodný občiansky protest s názvom Spoločne za Slovensko, proti islamizácii Európy a imperializmu USA nadväzuje na júnový pochod s názvom „STOP islamizácii Európy! Spoločne proti diktátu Bruselu, za Európu pre Európanov!“

slovakia

left justify in out

Akcia sa začala dnes o 14:00 pred Hlavnou stanicou v Bratislave, protestujúci sa tu postupne zhromažďujú, dohliada na nich polícia. Situácia je zatiaľ pokojná. Oficiálne sa má pochod začať o 15:00 a smerovať bude na Námestie SNP.
Podobný protest už Bratislava v tomto roku zažila, protestné zhromaždenie s názvom „STOP islamizácii Európy! Spoločne proti diktátu Bruselu, za Európu pre Európanov!“ bolo 20. júna.

 

Toto zhromaždenie prišlo podporiť niekoľko tisíc priaznivcov. Tí protestovalo proti prílevu imigrantov do Európy a proti utečeneckým kvótam. Zhromaždenie smerovalo z bratislavskej Hlavnej stanice na Námestie SNP. S odporcami sa stretli pred Prezidentským palácom, hádzali do nich dymovnice. Počas zhromaždenia vošlo na nádvorie Bratislavského hradu približne tristo ľudí a napadli osoby, ktoré boli na cyklistických pretekoch. "Polícia okamžite prijala opatrenia na zabránenie ďalšieho protiprávneho konania a skupinu, ktorá tam vnikla, začala vytláčať, pričom tam zadržala celkom dvadsaťpäť osôb," informovala v júni agentúru SITA bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.



 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies